SJÄLVFÖRSVAR. En 15-årig dansk flicka blev under söndagen utsatt för ett överfallsförsök av tre invandrare. Gärningsmännen gav dock sig på fel tjej då hon var tränad i kampsport och lyckades freda sig mot angriparna.

En 15-årig flicka blev under söndagen utsatt för ett överfallsförsök i Ølstykke på norra Själland. Tre invandrare på moped ska ha stoppat flickan när hon kom cyklandes och de frågade efter hennes telefon. När en av angriparna försökte ta av henne jackan misstänkte flickan att de försökte göra något sexuellt med henne så hon avbröt försöket genom att utdela en rejäl spark mot revbenen. En annan man försökte då snabbt att ge sig på flickan men hindrades av att hon slog honom mot huvudet.

Efter att flickan oskadliggjort sina angripare cyklade hon hem till Jyllinge och därefter gjordes en polisanmälan och polisen söker nu efter vittnen som kan ha sett något från händelsen.

Den ena gärningsmannen beskrivs vara runt 16 år, 170 cm lång, kraftigt byggd. De andra två beskrivs vara mellan cirka 20-25 år och 180 cm långa. Alla tre är av invandrarbakgrund och de talade danska med brytning. Alla var klädda i dunjackor.

Källa:
Tre mænd overfaldt 15-årig kampsportspige: Det skulle de aldrig have gjort


  • Publicerad:
    2015-11-17 13:25