NATIONELLT Efter förra årets avslöjande av Nya Dagbladet att Tor Paulsson låg bakom den ”alternativa bokmässan” via organisationen ”Education4Future” har de senare avsagt sig allt arrangörskap för årets upplaga. Men nu kan Nya Dagbladet avslöja att det återigen är Tor Paulsson som ligger bakom arrangemanget.

Nordfront har tidigare skrivit om tidningen Nya Dagbladets avslöjanden om organisationen ”Education4Future”, som bland annat arrangerade den ”alternativa bokmässan” förra året, dit flera alternativmediepersonligheter och b-kändisar samlades.

Trots att man försökte dölja det kunde NyD avslöja att personen som drog i spakarna i bakgrunden var den ljusskygge Tor Paulsson, som numera kallar sig ”Tobbe Larsson”.

Paulsson var tidigare ledare för Nationaldemokraterna men blev illa omtyckt av nationella efter att ha misshandlat sin sambo och mamman till sina barn oerhört grovt, men också med tanke på hans ledarstil som av berörda personer har beskrivits som både våldsam, manipulativ och totalitär.

Tor Paulsson/Tobbe Larsson försvarade sig på Youtube efter Nya Dagbladets avslöjande förra året.

Paulsson har sedan han blev sedd som paria bland nationella bytt namn flera gånger och även lett ett hemligt ”nätverk” med lojala undersåtar, vars syfte tycks vara att återge Paulsson en ledande position i den nationella rörelsen genom infiltration och andra subversiva metoder.

Dessa undersåtar har sedan använts som kontaktytor mot andra nationella, som vanligtvis inte hade velat ha något samarbete med Paulsson.

Education4Future har verkat som en frontorganisation för detta frimurarliknande nätverk, där man utåt sett säger sig arbeta för bildning och samarbete mellan systemkritiker och alternativmedia.

Arrangerar återigen alternativ bokmässa

Efter all negativ publicitet från förra året har Education4Future gått ut med att man inte står som arrangör för årets alternativa bokmässa.

Education4Future är inte arrangörer av Svenska Bok- & Mediemässan 2021 – men vi uppmuntrar och uppmanar folk att besöka detta initiativ som nyttjar sin yttrandefrihet för att förbättra Sverige. Arrangörerna heter Svenska Bok- & Mediemässan och deras hemsida kan du se här”, skriver man.

Det framstår dock som väldigt luddigt vem som verkligen är arrangör. Ingen kontaktperson finns på hemsidan, men Nya Dagbladet kan beskriva att när människor och grupper kontaktas för deltagande är det likväl tydligt vem som ligger bakom.

Inledningsvis sker kontakten med Education4Futures ordförande Eva Donell. Men när kontakten väl etablerats och intresse visats tas den över av Tor Paulsson själv – en metod som är väl beprövad av Paulssons hemliga nätverk, berättar NyD.

Detta har bekräftats av flera källor som blivit kontaktade med förfrågan om att delta på årets alternativa bokmässa, som i år bytt namn till ”Svenska Bok- & Mediemässan”.

Nya Dagbladet har också mejlat till bokmässans anonyma arrangör med frågor kring Tor Paulsson/Tobbe Larssons involvering. I ett svar skriver den okända kontaktpersonen:

Tobbe är involverad på så sätt att han är en av många som blivit inbjuden som besökare till mässan. Vidare så har Tobbe även bidragit med en del kontakter som vi inte hade, vilket har varit till hjälp.

Lyssna nedan när Nya Dagbladets chefredaktör Markus Andersson förra året gästade podden Motströms för att berätta mer om varför tidningen granskar Tor Paulsson och Education4Future: