MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag anordnar Nordiska motståndsrörelsen ett torgmöte i Ludvika där organisationens sex av åtta valkandidater håller tal. Kom dit och lyssna och missa inte chansen att prata politik med våra representanter på plats!

Se torgmötet i efterhand:

I september är det val och det som är unikt för i år är att det är allra första gången som Nordiska motståndsrörelsen ställer upp i valet, både i riksdags- landsting- och kommunalvalen. Vad gäller kommunalvalen så ställer Motståndsrörelsen upp i tre kommuner; Ludvika, Kungälv och i Boden.

Sedan 2014 har redan Motståndsrörelsen haft två parlamentariska representationer i Dalarna. Ett i Ludvika där Pär Öberg från Motståndsrörelsens riksledning blev invald på ett SD-mandat och ett i Borlänge där Näste 5:s chef Pär Sjögren valdes in. Tidigare i vår stod det dock klart att Sjögren avsagt sig platsen i Borlänge kommunfullmäktige då han numera är bosatt i Ludvika och ställer upp i valet i kommunen.

Medan de andra riksdagspartierna tycks ha en seg start i valarbetet har Nordiska motståndsrörelsens valkampanj pågått under en längre tid under 2018 och tempot bara fortsätter att öka. Hela tiden, runtom i landet, bedrivs alla olika former av valkampanjande för att upplysa det svenska folket om vilka Nordiska motståndsrörelsen är och vilken politik vi för, och den kommande helgen är inget undantag!

Idag, mellan klockan 13:00-15:00, håller nämligen Motståndsrörelsen ett torgmöte i Ludvika centrum där sex av åtta av organisationens valkandidater kommer att hålla tal. Dessa är; Pär Öberg, Pär Sjögren, Nicklas Norling, Markus Nordh, Jimmy Björk och Emma Karlsson.

Förutom kandidaterna kommer även andra aktivister och medlemmar i Motståndsrörelsen att vara på plats för att svara på allmänhetens frågor och berätta mer om vår politik.

Var: Korsningen Storgatan-Engelbrektsgatan (mellan Subway och Bergslagskonditoriet)
När: Lördag klockan 13:00

Missa inte detta! Kom till Ludvika och ta del av vårt budskap om en bättre framtid för hela vårt folk!


  • Publicerad:
    2018-06-30 12:00