Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tre av sex våldtäktsmän i Ludvika nu bekräftade som invandrare

Av Redaktionen, 2015-08-19
redaktionen@nordfront.se

LUDVIKA. Nu har identiteten på den tredje gruppvåldtäktsmannen i Ludvika blivit offentlig. Det var ännu en invandrare och de regimtrogna medierna mörkar fortfarande detta faktum.

vem vare

Tadyos Esak Kidane (930610-1511) är den tredje personen som förordnats en advokat då han är misstänkt för grov våldtäkt.

Nordfront skrev igår om den grova gruppvåldtäkten i Ludvika där ett flertal unga män våldtog en kvinna i en lägenhet natten mot lördag förra veckan. Under dagen har ännu en person anhållits vilket innebär att sex personer för närvarande misstänks ha våldtagit kvinnan.

Igår stod det klart att de två häktade personerna var Simon Amanuel (960501-0397) och Hagos Tesfamichael Grazgel (890512-0617) som enligt Fria Tider är eritreanska medborgare, och idag bekräftas det alltså att den tredje misstänkte förövaren som nu fått en advokat också är en invandrare. Det är antagligen ingen högoddsare att de övriga gärningsmännen även de är av utländsk härkomst.

Polisen bekräftar också till Fria Tider att offret är en svensk kvinna som är vuxen, vilket torde innebära att offret är över 18 år.

Gruppvåldtäkten har blivit en nyhet i rikstäckande medier såväl som lokala medier i Dalarna men inga av dessa skriver ut gärningsmännens etnicitet. Tidigare i år skrev den regimtrogna massmedian i Sverige att svenskar gruppvåldtagit en kvinna på en finlandsfärja när det i själva verket var somalier som våldtog kvinnan.

Förutom de två häktade personerna menar Fria Tider att en tredje av de misstänkta personerna är eritreansk medborgare. Detta innebär att invandrarna inte kommer kunna utvisas då Migrationsverket vägrar att utvisa våldtäktsmän till Eritrea eftersom landet inte är en ”demokrati” och det vore ”inhumant” att skicka brottslingar dit.

Källor:
MÅLNR: B 2573-15
Nu sex misstänkta för gruppvåldtäkten i Ludvika


  • Publicerad:
    2015-08-19 20:40