MÅNADSRAPPORT. I oktober månad har det folkfientliga systemet genom hot och trakasserier försökt att tysta den enda oppositionen i Norden. Men deras försök har minst sagt varit verkningslösa.

Oktober månad har gått mot sitt slut och den kalla novembermånaden är nu här och det är återigen dags för en summering av månaden som gått. Liksom september månad har oktober varit en mycket händelserik månad med fortsatt aktivism i hela Norden.

Som svar på Motståndsrörelsens fanatiska kamp mot förintelsen av vårt folk har det folkfientliga systemet trappat upp sina patetiska försök att tysta den enda oppositionen genom att hota och trakassera organisationens medlemmar. Men trots hot och trakasserier från regimen fortsätter Motståndsrörelsens tappra män och kvinnor att kämpa för de nordiska folkens överlevnad och frihet i oförminskad takt!

nmr-gotland

Motståndsrörelsens aktivister protesterar mot en ”antirasistisk” manifestation på Gotland som hölls efter att en rullstolsbunden kvinna blivit gruppvåldtagen av invandrare.

Civilkurage och folklig vrede på Gotland

Den 2 oktober förstörde mångkulturen ytterligare en oskyldig människas liv. Denna gången på Gotland i Visby där en rullstolsbunden kvinna blev brutalt våldtagen av ett gäng rasfrämlingar. Den bestialiska gruppvåldtäkten pågick i flera timmar och fem män anhölls senare av polis men släpptes på fri fot då åklagaren har mage att påstå att kvinnan inte gjorde tillräckligt med motstånd.

Det vidriga dådet väckte avsky och ilska bland gotlänningarna som marscherade in till polishuset i Visby för att visa sitt missnöje över att polisen släppt främlingarna. Systemet svarade med att skicka in polisiär förstärkning från fastlandet i syfte att ”kontrollera situationen” och ”för att möta eventuella opinionsyttringar”.

En modig aktivist i Nordiska motståndsrörelsen tog saken i egna händer och konfronterade rasfrämlingarna på gatan. Aktivisten spelade in den verbala konfrontationen där han bland annat kallade främlingarna för avskum och påpekade att de inte är välkomna i Sverige. Klippet ligger uppe på Youtube och har i skrivande stund över 220 000 visningar.

Efter gruppvåldtäkten arrangerade Feministiskt initiativ (Fi) och Vänsterpartiet (V) tillsammans med andra folkförrädare en manifestation mot ”rasism” på Gotland. Men de folkfientliga kvinnohatarna fick svar på tal när Motståndsrörelsen tog sig till platsen och demonstrerade mot massinvandringen som är roten till den våldtäktsepidemi som sprider sig i landet.

Trakasserier och hot från systemet

I takt med att Motståndsrörelsen växer i antal och lockar till sig allt fler människor som tidigare inte engagerat sig politiskt blir vi ett allt större hot mot det rådande systemet. I samband med detta blir systemet allt mer desperata i sina försök att tysta den enda oppositionen och har under oktober månad försökt tysta Motståndsrörelsens medlemmar genom hot och trakasserier.

Aktivisten som verbalt konfronterade rasfrämlingarna på Gotland har efter händelsen blivit trakasserad av polisen. Redan dagen efter konfrontationen stannades aktivisten av polis som påstod att han var narkotikapåverkad och var tvungen att följa med till ett sjukhus för att göra tester. Efter detta utförde även polisen en husrannsakan hemma hos aktivisten där man bland annat beslagtog datorer som innehöll redaktionellt material, då han dessutom är skribent för Nordfront.

Att datorerna innehåller redaktionellt och källskyddat material var inget som polisen brydde sig om när Nordfront påpekade detta. Motståndsmannen greps och togs in på förhör och släpptes senare av polisen som menar att man var tvungen att utföra en husrannsakan, beslagta datorer och hålla förhör på polisstationen då någon ska ha knutit ett avspärrningsband eller något liknande runt en åklagares bil.

simon460

Simon Holmqvist blev utsatt för ett utpressningsförsök av lokalmedia i Norrland.

I Norrland har lokalmedia, Norran och Västerbottens-Kuriren, ringt runt till medlemmar och ställt frågor om organisationen. Simon Holmqvist var en av medlemmarna som blev uppringd och under samtalen med Norran blev han utsatt för ett utpressningsförsök. Norrans journalister uppmanade Holmqvist att förråda sina kamrater i utbyte mot att få vara anonym i deras granskning. Men utpressningsförsöket gick inte som Norran hade tänkt sig och Holmqvist valde istället att låta sig intervjuas av Nordfront.

nmr-trakasseri-norge

Redeschefen Tommy Nyberg, som för ett tag sedan trakasserades utanför sitt hem av norska PST.

Även i Norge har systemet trappat upp trakasserierna mot organisationens medlemmar. Chefen för Näste 1 (Rede 1) i Motståndsrörelsens norska avdelning blev för ett tag sedan uppsökt av den norska säkerhetspolisen Politiets sikkerhetstjeneste (PST) utanför sin bostad på Østlandet. PST:s agenter hotade Tommy Nyberg med utvisning ur landet då han är svensk medborgare. Deras krav var att Nyberg skulle ”sluta upp med det han håller på med” samtidigt som de erbjöd sig att ”hjälpa honom ur det”. Om han skulle gå med på detta så skulle han inte utvisas påstod agenterna.

Efter åratal av trakasserier och hot från regimen och massmedia borde det vara ganska självklart för dem att Motståndsrörelsen inte låter sig tystas!

Basaktivism, offentliga aktioner och interna aktiviteter

manadsartikel-framsida

Under oktober månad har Motståndsrörelsens aktivister och partimedlemmar fortsatt arbetet med att sprida det nationalsocialistiska budskapet till folket och har fortsatt att flytta fram rörelsens positioner. Man har bland annat anordnat offentliga aktioner, delat ut flygblad i bostadsområden, satt upp klistermärken och banderoller, affischerat, tränat självförsvar och bedrivit studiecirklar.

Sammanlagt skickades det in ungefär 250 kamprapporter under oktober månad vilket är en ökning med 80 kamprapporter jämfört med i september månad. Det innebär att det i genomsnitt har skickats in 8 kamprapporter varje dag!

Ett litet urval av månadens aktiviteter:

Massiv propagandaoffensiv i Norge

manadsartikel-norge

Aktivisterna i Norge har minst sagt utmärkt sig denna månaden med sin kämparglöd och omfattande aktivism. För ett tag sedan genomförde man en massiv propagandaoffensiv på flera håll runtom i landet. Syftet med offensiven var att uppmana norrmännen att deltaga i Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm den 12 november.

Norsk etablissemangsmedia har skrivit om propagandaoffensiven och ställer sig frågandes till varför vi gör reklam för en demonstration som ska hållas i Sverige. Demonstrationen går, som tidigare nämnts, under parollen Stoppa främlingsinvasionen! och handlar inte om enbart Sverige. I hela Norden, och i resten av Västvärlden, väller främlingarna in över gränserna som hotar att utplåna de nordiska och europeiska folken.

Kamrat frisläppt i Finland

eppu2

Efter ungefär en månad i häkte släpptes Motståndsrörelsens finska aktivist Jesse Eppu Torniainen på fri fot. Torniainen satt häktad misstänkt för vållande till annans död då polisen misstänker att han sparkade narkomanen Jimi Karttunen i bröstet. Händelsen ska ha ägt rum vid en offentlig aktivitet i Helsingfors då Karttunen störde aktiviteten genom att spotta en aktivist i ansiktet.

Karttunen fick en tillrättavisning och lämnade platsen på egna ben och fick besöka sjukhus. Sjukhuset friskförklarade honom och Karttunen fick sedan åka hem. En vecka efter händelsen i Helsingfors avled Karttunen och Torniainen greps sedan av finsk polis misstänkt för vållande till annans död. Händelsen fick stor spridning i media som lekte domare genom att i vissa fall rent av påstå att Torniainen mördade Karttunen.

Men finnarna såg igenom medias lögner som har lett till att Motståndsrörelsen har fått mycket positiv respons. Många människor som inte ens tillhör organisationen har visat sitt stöd offentligt både för Torniainen och Motståndsrörelsen. En stödkonsert arrangerades bland annat.

Stoppa främlingsinvasionen!

Som avslut på summeringen av oktober månad vill jag uppmana samtliga rakryggade nordiska män och kvinnor som läser detta att delta på demonstrationen den 12 november i Stockholm. Tillsammans går vi man ur huse och visar folkförrädarna i riksdagen att vi har fått nog av deras folkmordspolitik!

Alla till Stockholm!


  • Publicerad:
    2016-11-08 22:20