USA. När en mamma utsattes för ett rånförsök i torsdags sköts hennes tretton månader gamla pojke i ansiktet och avled. Två svarta män sitter nu gripna, misstänkta för dådet.

Tretton månader gamla Antonio sköts ihjäl efter ett misslyckat rånförsök.

Tretton månader gamla Antonio sköts ihjäl efter ett misslyckat rånförsök.

Sherry West var ute i ärenden i staden Brunswick, Georgia, tillsammans med sin tretton månader gamla pojke, Antonio, när plötsligt två unga svarta män stannade henne och ville ha pengar. När West förklarade att hon inte hade pengar hotade männen henne med pistol och sade att de skulle skjuta henne och hennes son.

”Han sa till mig att ge honom pengarna men jag förklarade att jag inte har några pengar. När du har en bebis så spenderar du alla pengarna på honom, de är dyra. Då frågade han om jag ville att han skulle döda mitt barn”, berättade West för The Associated Press.

När West sedan vädjade till ena gärningsmannen att han inte skulle döda hennes barn avfyrade han fyra skott. Han lyckades såra Wests öra och sköt henne i ena benet innan han gick vidare fram till barnvagnen och kallblodigt avrättade det lilla barnet med ett skott i ansiktet. Gärningsmännen försvann sedan från platsen. West försökte förgäves utföra hjärt- och lungräddning på sin son men det var för sent, pojken hade redan avlidit.

Två svarta män sitter nu gripna för mordet. En 17-åring vid namnet Demarquis Elkins och en 14-åring vars namn man inte velat gå ut med på grund av hans låga ålder.

Sherry West är glad att männen greps så fort och hoppas nu på livstidsfängelse eller dödsstraff.

Källa:
Georgia teen shoots baby, mother


  • Publicerad:
    2013-03-26 15:30