JUDISKT INFLYTANDE. Icke-judar som låtsades vara judar skapade trollkonton på Twitter.

Nordfront rapporterade nyligen om att judar med Twitterkonton i många år har använt sig av falska vita identiteter för att påverka folks tänkande i en riktning som syftar till att demoralisera och försvaga vita människor och nationer.

Nu har den israeliska tidningen Ha’aretz noterat att det på diskussionsforumet 4chan i mitten av augusti gjorts ett upprop till icke-judar att skapa Twitterkonton för att på judiskt manér anta falska identiteter. Syftet är att få ”judar” att säga sanningen om sin kultur och sin sionistiska politik.

En viktig skillnad mellan de tidigare rapporterade judarnas falska vita identiteter på Twitter och de nu avslöjade trollkontona är att trollkontonas personnamn och användaridentiteter är falska. Judarna använder ofta sina egna äkta konton när låtsas vara vita.

WJC varnar Twitteranvändare
Den mäktiga judiska lobbyorganisationen World Jewish Congress noterar i en video som varnar Twitteranvändare för dessa falska judiska konton att upphovsmännen har skapat trollkontona för att undvika censur. Detta visar indirekt att WJC är medvetna om att judar inte blir censurerade när de skriver samma eller motsvarande saker.

Twitter har agerat snabbt mot de falska judiska kontona och de stängs nu i raskt tempo eftersom dessa sprider ”konspirationsteorier” och ”desinformation”. Att sociala plattformar raderar falska konton är vanligt, oavsett vad de används till.

Det finns inget som tyder på Twitter har gjort några insatser för att stänga konton tillhörande judar som sprider desinformation via sina egna konton.

Källor:
Fake Jewish Profiles Flood Twitter in anti-Semitic Campaign to ’Subvert Jews’
Youtube/WJC: Fake accounts on Twitter impersonating Jews


  • Publicerad:
    2019-08-23 08:40