PEDOFILI. Twitter har i tysthet ändrat sina villkor och upplåter numera plattformen för pedofiler – dessa tillåts knyta kontakter och diskutera sin sexuella attraktion till barn, alltmedan politiska dissidenters konton obönhörligen stängs ner.

Den sociala nätverksjätten Twitter har i tysthet ändrat sina användarvillkor.

Twitter, som annars gärna bannar och stänger av användare som tillämpar sin yttrandefrihet och uttrycker åsikter utanför den politiskt korrekta och av makten godkända åsiktskorridoren, har numera inga problem med ”diskussioner som handlar om … attraktion till minderåriga”.

Så här står det i Twitters användarvillkor:

Diskussioner relaterade till sexuell exploatering av barn som fenomen eller attraktion till minderåriga är tillåtna under förutsättning att de inte på något sätt främjar eller förhärligar sexuell exploatering av barn.

Konstnärliga skildringar av nakna minderåriga i ett icke-sexualiserat sammanhang eller miljö kan tillåtas i ett begränsat antal scenarier, t.ex. verk av internationellt kända artister som visar minderåriga.

Så kallade ”konstnärliga skildringar” av nakna barn kommer således även de att tillåtas av plattformen.

Twitters ändrade inställning till pedofiler kan eventuellt införts på uppmaning av den kände forskaren Dr James Cantor, som själv gärna låter sig beskrivas som en ”judisk homosexuell”.

Cantor är en kanadensisk psykolog/sexolog som forskar på sexuella perversioner och även känd förespråkare för pedofiler, som han kallar ”personer som attraheras av minderåriga”.

Den kände forskaren James Cantor på röda mattan (Cantor till höger). Foto: GNU GPL.

Cantor skrev i januari 2018 ett brev till Twitters förtroende- och säkerhetschef John Starr – ett brev som undertecknades av ett antal akademiker med imponerande titlar. I brevet uppmanade de Twitter att tillåta pedofiler att använda plattformen för att ”knyta kontakter och diskutera sin böjelse för minderåriga”.

I brevet varnade de för att ”enligt deras professionella åsikter” skulle avstängningar av pedofilkonton få motsatt effekt. Istället för att få ”stöd och hjälp” att undvika sitt sexuella beteende – det vill säga sin attraktion till barn – skulle avstängda pedofiler bli ”isolerade och stigmatiserade” och därmed skulle ”sannolikheten öka” för att dessa skulle ge efter för sina sexuella drifter.

Källa:
Twitter’s Terms of Service Explicitly Allows Pedophiles to Discuss ‘Attraction Towards Minors’ on Their Platform


  • Publicerad:
    2019-12-01 11:20