TYSKLAND. Den välkända tyska familjetidningen ”Baby und Familie” har publicerat en rapport som varnar för att ”diskreta, trevliga och blonda” familjer i själva verket kan vara ”högerextremister”. En av experterna bakom rapporten arbetar för en stiftelse som styrs av en judisk makt-aktivist och rasist.

Den familjeorienterade tyska tidningen ”Baby und Familie” skriver i en rapport att begreppet ”högerextremism” oftast förknippas med skinnskallar och brinnande asylboenden. Tidningen menar dock att ”diskreta, blonda och trevliga” familjer kan vara minst lika farliga.

En av ”experterna” som får komma till tals i rapporten är Eva Prausner, som till vardags granskar invandringskritisk politik. Hon anser att det är väldigt farligt att invandringskritiska föräldrar är normala, eftersom de då får god kontakt med andra föräldrar. De går på så vis från en marginaliserad tillvaro och kan i stället komma att få stöd för sina åsikter.

Eftersom dessa ”högerextrema” föräldrar verkar så normala är det heller inte lätt att identifiera dem. Prausner hävdar dock att frånvaro av amerikanska märkeskläder kan vara ett tecken. Att barnuppfostran fokuserar på tyska seder och bruk kan vara ett annat.

”Baby und familie”, som har en utgåva på över 700 000 exemplar och som når cirka 1,7 miljoner läsare varje månad, har dock några råd att ge dagispersonal och de andra föräldrar som av någon anledning skulle vara upprörda över trevliga och välfungerande familjer med väluppfostrade barn. Dagisen kan bland annat skapa policys som tydliggör de värderingar som dagiset har och andra föräldrar ska ”inte vara rädda att konfrontera” de invandringskritiska föräldrarna.

Ytterligare en av ”experterna” som medverkade i rapporten var Heike Radvan, som arbetar för den kulturmarxistiska och antityska ”Amadeu Antonio-stiftelsen”. Stiftelsen grundades, och styrs än idag, av den före detta Stasi-agenten och judinnan Anetta Kahane. Kahanes stiftelse får bland annat ekonomiskt stöd av den tyska regeringen och arbetar med att förfölja och motarbeta tyskar som motsätter sig folkutbytet. Kahane har dessutom gjort sig känd för att ha uttalat sig mot att de europeiska folken ska ha rätt till sina egna länder.

— Det här är väldigt viktigt; man måste ändra utbildningssystemet och självförståelsen av staterna. De är inte bara vita längre eller enbart svenska eller enbart portugisiska eller enbart tyska. De är mångkulturella platser på jorden, sa hon i en intervju med Russia Today år 2010.

Källor:
Parenting Magazine Warns ‘Blond, Cheerful’ F
Gefahr von rechts (.pdf)


  • Publicerad:
    2016-09-26 08:20