UTRIKES. Tysklands inrikesminister Thomas de Maizière erkänner nu att ”migranterna” kommer till landet på grund av pengarna de får av skattebetalarna.

Thomas de Maizière

Den tyska demokraturen går till val snart och landet plågas av en enorm anstormning av rasfrämlingar från tredje världen.

Tysklands inrikesminister Thomas de Maizière har nu sent i efterhand erkänt att skälet till att så många ”flyktingar” väljer Tyskland är landets generösa välfärdssystem. Han vill nu se en utveckling där EU:s länder jämnar ut skillnaderna i de förmåner som betalas ut så att Tyskland inte ska drabbas så hårt av den utomeuropeiska invandringen.

Ministern erkänner också att människosmugglare lockar människor till Tyskland samt att landets generösa politik i sin tur skapat en snöbollseffekt, när smugglarna och ”migranterna” ser att Tyskland tar emot alla som åker till landet, vilket leder till att ännu fler lycksökare kommer till landet. Han nämner exemplet från augusti 2015 då Tyskland tog emot 800 000 invällare på kort tid.

Vidare erkände de Maizière också att den ungerska politiken gett effekt på det sättet att rasfrämlingarna valt bort Ungern då landets regering hela tiden annonserat att ”flyktingarna” inte är välkomna till Ungern.

Samtidigt som han indirekt ger Ungern rätt i att dess politik fungerat så kritiserar den tyske ministern den ungerska politiken som oacceptabel då han menar att landet inte tar gemensamt ansvar med andra EU-länder i flyktingfrågan.

Den något ambivalente ministern säger även att lösningen på flyktingfrågan är att antalet invandrare till EU måste minska.

Källa:
Migrants Prefer Germany Because Its Benefits ‘Are Quite High,’ Says Gov’t Minister


  • Publicerad:
    2017-09-10 18:10