TYSKLAND. En av Tysklands högsta politiker har nu, helt utan vetenskapligt stöd, försökt använda rasbiologiska resonemang för att rättfärdiga massinvandringen till Tyskland och Europa. Om inte utomeuropéer invandrar till Tyskland och, med eller utan samtycke, har sex med tyskarna så skulle det tyska folket degenerera och bli inavlat, påstår politikern.

schauble_2018220b

Det är Tysklands finansminister, Wolfgang Schaeuble, som påstår att Tyskland inte klarar sig utan massinvandring och rasblandning.

— Det är isolering som skulle förgöra oss, det skulle leda oss till degeneration och inavel. För oss tyskar är muslimer en berikning för vår öppenhet och mångfald, säger Schaeuble till den tyska tidningen Die Zeit några dagar innan en muslim massmördade homosexuella på en bögklubb i USA.

Vidare påstår Schaeuble att Afrika är Tysklands problem och att Europa måste ösa mer pengar över Mellanöstern och Afrika för att stoppa inflödet av asylsökare.

— En sak är rätt så tydlig för framtiden – vi måste investera mer i Irak, Syrien och Libyen och betala för subsahariska Afrikas utveckling.

Redan nu kräver nordafrikanska länder pengar av Tyskland för att ta tillbaka illegala invandrare, vilket folkförrädaren Schaeuble påstår är helt rätt av dessa länder.

Källa:
Immigration to save Europe from ‘degenerating into inbreeding’ – German finance minister


  • Publicerad:
    2016-06-13 12:40