Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tysk småbarnsmor tyckte synd om lastbilsterroristens familj – nu gifter hon sig med hans bror

Av Redaktionen, 2017-04-14
redaktionen@nordfront.se

TYSKLAND. I december förra året körde en man från Tunisien in en lastbil rakt i en folksamling under en julmarknad i Berlin. En tysk småbarnsmor tyckte synd om terroristens familj och planerar nu att gifta sig med hans bror och ta honom till Berlin.

Bara dagar före julafton i fjol skedde en så kallad lastbilsattack under en julmarknad i Berlin. Bakom ratten satt den 24-årige tunisiern Anis Amri, som lyckades döda 12 personer i attacken som hade många likheter med förra veckans terrordåd i Stockholm. Enligt uppgifter lyckades han inledningsvis att fly från platsen men kunde snabbt identifieras då han av någon anledning hade lämnat kvar sina ID-handlingar på brottsplatsen. Några dagar senare uppgav italienska myndigheter att Amri skjutits till döds i samband med en skottlossning med polisen, vilken inleddes efter att han misslyckats med att identifiera sig.

Nu har den brittiska tidningen Daily Mail gjort ett reportage om en 34-årig tysk kvinna som man kallar för Susanne K. Hon berättar att hon efter dådet och den följande dödsskjutningen av Amri tyckte så synd om han familj att hon kontaktade dem via Facebook.

På juldagen ska hon även ha fått ett svar från terroristens bror Walid Amri.

— Jag skickade ett meddelande med kondoleanser till honom och hans familj. Han blev rörd och öppnade sitt hjärta för en främling, berättar Susanne K för Daily Mail.

Sedan dess har de två haft daglig kontakt. Eftersom hon inte kan arabiska och han inte tyska så pratar de på franska och Susanne K berättar att han kallar henne mon amour (min kärlek) och att hon kallar honom mon coeur (mitt hjärta).

De två vill nu gifta sig och att Amri ska flytta till Berlin, frågan är bara ifall de har råd.

— Pengar spelar en roll i detta. Jag kan inte finansiera allt, men det förstår han, berättar Susanne som också har tre tidigare barn med en kurd och en palestinier.

— Nu fattas bara en tunisier, berättar hon skämtsamt och säger samtidigt att Amri inte har några problem med hennes tidigare barn.

Planen är nu att Susanne ska flyga ned till Tunisien i sommar och gifta sig, för att sedan flyga sin nye make hem till Berlin. Hon berättar att hon redan har förlorat några vänner på grund av cyberromansen med terroristbrodern, men tar den saken med ro.

— Walid är också bara en människa. Han kan inte rå för vad hans bror gjorde, förklarar hon.

Källa:
Berlin woman, 34, plans to MARRY the brother of Christmas market terrorist and bring him to Germany after they hooked up on Facebook when she sent a message of sympathy


  • Publicerad:
    2017-04-14 13:40