LÖGNPOLITIKER. Under lördagen sommartalade moderatledaren Ulf Kristersson i Strängnäs. Inför en gles publik passade han på att ljuga om Nordiska motståndsrörelsen i Ludvika.

Ulf Kristersson sommartalade för första gången som moderat partiledare under lördagen i Strängnäs. I sitt tal berörde han bland annat otryggheten i landets mindre städer:

— De små städerna behöver den stora, men den stora behöver också de små. En tredjedel av Sveriges befolkning bor på landsbygden, det är tre gånger fler än de som bor inne i Stockholm, sade Kristersson.

Kristersson har tidigare sagt att våldtäkterna och den grova brottsligheten ”är här för att stanna”. Trots att Nordiska motståndsrörelsen istället har valt att bekämpa otryggheten och föra en politik för en mer levande landsbygd så valde Kristersson att attackera och ljuga om organisationen.

Enligt Kristersson ”marscherar nynazister” från Motståndsrörelsen i Ludvika och ”skrämmer andra till tystnad”. Kristersson menar att moderater i Ludvika ”drar sig” för att delta på politiska aktiviteter av rädsla för Motståndsrörelsen.

På plats fanns dock representanter från Motståndsrörelsens Näste 1, som inte lät Kristerssons attacker stå obesvarade:


Källa:
Moderaterna vill sänka skatten för pensionärerna


  • Publicerad:
    2018-06-09 18:00