VECKANS FRÅGA. Majoriteten av läsarna som röstade på förra ”Veckans fråga” tror att det är NATO-false flag som ligger bakom sabotaget mot TV-masten som inträffde i Borås.

veckans fråga

Det var för två veckor sedan som ett larm inkom om att en radio- och TV-mast öster om Borås hade rasat. Vid en närmare inspektion på den rasade masten visade det sig att det var någon som hade lossat bultarna som mastens vajrar satt fästa med. Polisen inledde då en utredning om grovt sabotage. Inledningsvis misstänktes ungdomar som publicerat en film när de klättrat upp i den rasade masten, dessa misstankar avskrev dock väldigt snabbt efter att polisen hört dessa ungdomar.

Spekulationer om vem som låg bakom sabotaget har haglat tätt i den etablerade median, där det internationella ”huvudspåret” har fått mest uppmärksamhet.

Nordfront valde därför att ställa frågan om vad eller vilka Ni läsare tror låg bakom sabotaget som förra ”Veckans fråga” och resultatet visade att majoriteten av läsarna som röstade trodde det var en NATO-false flag som låg bakom händelsen.

Alternativet som fick näst flest röster var ”Någon som ledsnat på SVT” som landade på 23 procent av rösterna.

18 procent av rösterna trodde att det var pojkstreck som låg bakom sabotaget och 13 procent trodde alternativet ”Rättshaverister”.

7 procent röstade på alternativet ”Annat”, 6 procent trodde att ISIS låg bakom händelsen i Borås och sist hamnade alternativet Ryssland som endast fick 6 procent av rösterna.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-05-30 12:05