Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Undersökning: “Västerländska” värderingar har inte någon framtid i Europa

Av Redaktionen, 2016-05-23
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Majoriteten av alla som röstade på förra ”Veckans fråga” anser att ”västerländska” värderingar inte har någon framtid i Europa.

veckans fråga

Resultatet från förra ”Veckans fråga” visar att en överhängande majoritet anser att vi bör slopa de  ”västerländska” värderingarna och kasta bort det liberala oket samt att vi bör anamma alltmer livskraftiga värderingar. Värderingar som kommer att leda till vårt folks överlevnad.

Hela 70 % av läsarna röstade på följande alternativ: ”Nej, vi måste ha livskraftiga värderingar som ser till att vi överlever”.

Det alternativ som fick näst flest röster (11 %) var alternativet: ”Nej, icke-vita fundamentalister kommer att tvinga på oss deras värderingar”.

Det tredje alternativet, som fick 9 % av rösterna, var ”Ja, det är med hjälp av dessa som vi stoppar muslimernas invasion”.

Alternativet ”Ja, mer HBTQ till folket” fick 6 % av rösterna.

2 % av läsarna röstade på alternativet ”Nja , alla gruppers värderingar kommer smälta samman i en gemensam värdegrund”.

Det sista alternativet ”Annat” fick 2 % av rösterna.

En ny fråga kommer upp senare ikväll.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-05-23 20:45