BROTT. En 21-årig mamma låg och sov med sin 18 månader gamla bebis när hon plötsligt vaknade av att en mörkhyad man tafsade på henne. Kvinnan skrek så att hennes man på nedervåningen kom till hennes undsättning. Gärningsmannen flydde ut genom ett fönster och är ännu på fri fot.

Det var under lördagskvällen som en 21-årig kvinna låg och sov med sin 18 månader gamla bebis när hon plötsligt vaknade av att en mörkhyad man smekte henne. När kvinnan frågade vem han var och vad han gjorde ska den tafsande gärningsmannen ha tecknat att hon skulle vara tyst genom att sätta fingret mot sin mun. Den 21-åriga mamman ska då ha skrikit så högt så att hennes man, som satt på nedervåningen och tittade på film, ska ha hört ropet och kommit till hennes undsättning.

Gärningsmannen ska då ha hoppat ut genom ett fönster och flytt från platsen.

— Det känns så obegripligt och ofattbart. Det här är sådant man läser om eller ser på film, säger kvinnan.

Pappan är fundersam över vad som hade kunnat hända om han inte hade befunnit sig i hemmet när händelsen inträffade.

— Man vet inte vad som hade hänt annars. Bedrövligt att det här ska behöva hända en vanlig familj som är hemma på lördagskvällen, säger han.

En anmälan om ofredande, skadegörelse och hemfridsbrott har nu upprättats men i nuläget har ingen gripit för brottet. Enligt polisens signalement beskrivs gärningsmannen som en yngre mörkhyad man med mörkt hår uppsatt i en tofs.

Källa:
Sofia väcktes – av okänd tafsande man


  • Publicerad:
    2016-11-27 23:50