BROTT. Unga invällare skrattade, dansade och sjöng på arabiska medan de turades om att gruppvåldta en medvetslös 17-årig kvinna.

Övergreppet ska ha skett i Ostend i Belgien i november förra året men uppdagades inte förrän förra veckan då polisen hittat filmer från övergreppet i en telefon tillhörande en av främlingarna.

Det var när polis kroppsvisiterade en 14-årig migrant efter att denne skrutit om bilder på honom där han ska ha poserat med automatvapen som de gjorde det makabra fyndet.

En grupp beståendes av sju migranter, varav fem irakier i åldrarna 14 till 25 år, kan ses på filmen, skratta, dansa och sjunga på arabiska medan de våldtar det medvetslösa offret. Två av gärningsmännen var asylsökare som ännu inte fått uppehållstillstånd.

Polisen tror att övergreppet ska ha skett efter att kvinnan druckit stora mängder alkohol och förlorat medvetandet. Flickan säger till polisen att hon inte minns övergreppet.

Under förhören nekade bara den äldsta gärningsmannen till övergreppet medan alla andra erkände och hävdade att gängvåldtäkter var normalt i andra delar av världen.

En av gärningsmännen hävdade till och med att kvinnan var med på det, fast filmen visade något annat.

Källa:
Five migrants among seven young men who ’laughed, danced and sang in Arabic as they gang raped unconscious girl of 17


  • Publicerad:
    2016-02-11 09:00