UNGERN. Ungersk statstelevision visar nu exklusiva intervjuer med svensk-ungrare som flyr landet på grund av massinvandringens konsekvenser. Intervjuerna har fått stor genomslag i Ungern.

Parlamentsval stundar i Ungern och inför valet, som äger rum den 8 april, pekas Sverige ut som ett avskräckande exempel i den ungerska statstelevisionen M1. De senaste veckorna har flera intervjuer med svensk-ungrare visats som varnar för massinvandringen och dess konsekvenser i Sverige.

”Vi lever i skräck”
En av dem som intervjuas är Natalie som har en ungersk mor men är född i Sverige. Efter 40 år i Sverige, senast i Stockholm, har hon nu flytt landet och bosatt sig i Ungern permanent. När hon får frågan varför hon känt sig tvingad att göra det valet, svarar hon:

— På grund av omständigheterna, allt som sker i Sverige. Det finns ingen säkerhet alls. Med alla dessa migranter som de släpper in i landet har situationen bara blivit värre, säger hon och fortsätter.

Natalie berättar att hon lyckades fly från ett våldtäktsförsök, men som kvinna var det inte enda gången hon utsattes av invandrare.

— Exempelvis kunde du inte åka tunnelbanan i Stockholm, där jag bodde, eftersom migranterna antastar kvinnor sexuellt. Ingen hjälper en och polisen dyker inte upp. Du kan sitta på ett kafé under dagtid och plötsligt rusar 5-6 migranter in i 15- 16-årsåldern och hotar dig med kniv, tar din mobiltelefon och väska.

Natalie beskriver även hur det blir allt svårare för svenskar och andra etniska européer att få jobb i Sverige eftersom svenskar diskrimineras på arbetsmarknaden. När hon till slut lyckades få jobb på sjukhuset var 80 procent av hennes kollegor av muslimsk härkomst.

— Vad som sker i Sverige är allmänt känt men det nämns inte i nyheterna och tillåts inte komma ut så att andra länder, såsom Ungern, kan se vad som händer på daglig basis i Sverige.

Natalie berättar att hon har flera familjemedlemmar och vänner som har flytt Sverige.

En annan svensk-ungrare, en man, bekräftar att det finns No go-zoner för svenskar.

– Jag och min fru kan utan problem promenera i Budapest men här i Göteborg finns det platser som vi inte vågar gå till sig, säger mannen i intervjun.

Intervjuerna som publicerats i den ungerska statstelevisionen har fått stor genomslag i Ungern och på sociala medier.

Källa:
Swedish Countess Who Escaped to Hungary: “There is no Public Safety. We Live in Fear.”


  • Publicerad:
    2018-03-24 15:32