UNGERN. En by i Ungern väljer nu att sätta ned foten mot politiskt korrekta ”ideal”. Byns borgmästare vill genom detta föregå med gott exempel.

Asotthalom är en ungersk by som ligger nära gränsen mot Serbien. Där har man nu gått ut och sagt att öppet vurmande för islam såväl som homofila idéer kommer inte längre att tolereras.

Moskébyggen, diverse muslimska huvudbonader såsom hijab, niqab, burka och burkini är bland de saker som bannlyses. Vidare förbjuds alla former av ”allmän propaganda” som propagerar för samkönade äktenskap, däribland offentliga aktiviteter, uppträdanden, demonstrationer, affischeringstavlor, flygblad och radioreklam.

Förslaget togs fram av Laszlo Toroczkai som är borgmästaren i byn.

— Istället för att leta efter en syndabock, så erbjuder jag en omedelbar lösning. Ett försvar mot den påtvingade massinvandringen från Bryssel, skrev Toroczkai på sin Facebooksida.

Han menar från ett katolskt perspektiv att åtgärderna kommer att skydda landet från de ”två hedningarna”. Det vill säga invandring från södern och den extrema liberalismen från väst.

— Jag vill vara ett exempel för andra lokala myndigheter om hur man skyddar sig själv från invandring och andra subversiva planer, ska han vidare ha sagt.

Toroczkai står nära och är understödd av det nationalistiska partiet Jobbik, som länge legat på frontlinjen i kampen mot mångkultur och politisk korrekthet.

Han är även ledare för en nationalistisk organisation vid namn Sixty-Four Countries Youth Movement, vars mål är att återta landområden som historiskt sett har tillhört Ungern. Bland annat har han gjort en video i actionfilm-stil där patriotiska ungrare jagar iväg främlingar med hjälp av motorcyklar, helikoptrar och till och med hästar.

Källa:
Burqas, mosques, ‘gay propaganda’ all banned in Hungarian village


  • Publicerad:
    2016-11-26 21:50