UTRIKES. På ett universitet i Skottland där några av världens mest intelligenta människor studerar har man stött på ett bisarrt problem. Deras utländska studenter vet inte hur man använder toaletten utan bajsar istället lite överallt.

Universitetet Strathclyde University i Glasgow har kulturberikats med ”spetskompetens” som inte ens vet hur man använder en toalett.

Chefer på ett av Skottlands högst rankade universitet, Strathclyde University i Glasgow var tvungna att skicka ut ett pinsamt e-post meddelande till 400 studenter och 250 anställda gällande vissa personers opassande toalettvanor. I meddelandet som skickades ut av universitetets Technology and Innovation Centre (TIC) kunde man bland annat läsa att det inte är okej att bajsa i duschar samt papperskorgar och att man istället hänvisade till toaletterna.

Meddelandet i sin helhet såg ut som följande:

Efter att vi har sett att det förekommer att folk bajsar i papperskorgar, duschar och liknande, vill vi nu påminna alla TIC- boende om att toaletter har tillhandahållits för detta specifika syftet. Alla kroppsvätskor, fasta ämnen och toalettpapper ska därmed kasseras i toaletten. Medan jag uppskattar att TIC-befolkningen är multikulturell och att olika länder har olika metoder, men här i Storbritannien är den enda accepterade praxisen att använda toaletten.

En källa uppgav till tidningen Daily Record att denne inte kunde förstå att detta bisarra problem fanns på ett så högteknologiskt ställe som TIC. Personen tillade även att det i byggnaden bor några av världens mest intelligenta människor, och ändå vet dom inte hur man använder toaletten. Även städarna ska vara trötta på att hitta bajs och använt toalettpapper lite var som helst.

Universitetsbyggnaden öppnade 2015 i centrala Glasgow och kostade 89 miljoner pund. På hemsidan kan man läsa:

Ett hem för forskare, ingenjörer och projektledare från akademin och industrin, som kommer att arbeta sida vid sida om projekt med räckvidd över framtida städer, tillverkning, hälsa och energi.

Källa:
University warns over ’inappropriate’ lavatory habits – blaming foreign students for defecating in the showers and dustbins 


  • Publicerad:
    2017-06-14 06:00