INRIKES. Igår kunde Nordfront exponera pedofilen Kim Böndergaard från Uppsala, som erkänt våldtäkt mot en 4-årig flicka. Nu har, komiskt nog, ett inlägg där han uttrycker sympati med Centerpartiet hittats.

Uppsalapedofilen Kim Böndergaard ger uttryck för politisk korrekthet och centerpartistiska sympatier. Bild: Facebook.

Förra veckan väcktes åtal mot Uppsalapedofilen Kim Böndergaard (861109-4056), som erkänt både innehav av barnpornografi och att han begått en filmat våldtäkt mot en 4-årig flicka, vilket Nordfront publicerat en artikel om.

Nu har nya uppgifter om pedofilen framkommit. Nordfront har granskat inlägg Böndergaard, som på nätet går under aliaset ”Threezool”, har skrivit. I olika forumtrådar på forumet FZ ger han uttryck för sina åsikter. År 2006 berättar pedofilen att han vill rösta på Centerpartiet, men att det inte går därför att de vid den tiden ingår i den borgerliga alliansen, vilket de idag dock inte längre gör. Böndergaard beskriver då sig själv som ”vänsterliberal”.

Under de kommande åren verkar han heller inte ändra åsikter. År 2009 kallar han svenskarna ”inskräkta”, i en diskussion om en artikel Herman Lindqvist skrev i Aftonbladet 2009.

År 2016 diskuteras också invandringens kostnader, något Böndergaard påstår kommer bli en vinst på sikt. Det ”kostar mer” att svenskar skaffar barn än vad det gör med invandring, skriver pedofilen alltså år 2016.

”Ett svenskt barn blir till stor del försörjt av sina arbetande föräldrar upp till att barnet fyllt 18 år eller ännu längre”, påpekar en annan debattör, i kontrast mot asylinvandrare som omedelbart blir en kostnad.

Detta stämmer dock inte, utan istället är det den offentliga sektorn som bjuder på saker som utbildning. Hur de i sin tur får in pengar till de tjänster de bjuder på framgår inte av Böndergaards inlägg. Att Sverige kommer tjäna på invandring, oavsett vilka som kommer hit, slås också fast.

Något mer makabert verkar det dock bli när man kommer till Böndergaards profiler på forumet Familjeliv. Där avslöjar han att han är en ”ensamstående förälder”.


  • Publicerad:
    2021-07-15 17:35