USA. En undersökning visar att amerikanska singlar onanerar och ser på porr mer än någonsin efter coronapandemins utbrott.

Framtiden för USA:s singlar? Klicka för förstoring.

Det är sajten Study Finds som rapporterar om en undersökning kring hur amerikanska singlars sexliv har utvecklats under pandemin. Enligt undersökningen har både onani och porrkonsumtion ökar drastiskt till följd av den isolering som många amerikaner upplever med tanke på Covid 19.

En tredjedel av de 2 005 tillfrågade singlarna uppger att de onanera mer än en gång per dag. Samtidigt medger fler än hälften att de onanerar mer än någonsin.

Med onanin har även konsumtionen av pornografi ökat. 26 procent av de tillfrågade svarar att de tittar på mer porr än någonsin.

Tänker fortsätta tillfredsställa sig själva
Medan 47 procent av de tillfrågade säger att de har mindre sex än vanligt säger 59 procent att de inte tror att detta kommer att förändras under den närmaste framtiden, även om pandemin går över.

Porrindustrin har dessutom inte dragit sig för att dra nytta av isoleringen av människor till följd av pandemin. Redan i mars förra året erbjöd nätporrjätten PornHub gratis premiummedlemskap till alla italienska IP-nummer efter att Italien som första land i världen införde en så kallad allmän coronakarantän.


  • Publicerad:
    2021-03-15 21:30