USA. Transvestitshower är ”direkt nödvändiga” för soldaters stridsmoral. Åtminstone om man får tro ledningen för Nellis flygvapenbas i Nevada som nyligen anordnade en dragshow för basens soldater.

Nellis flygvapenbas i Nevada arrangerade nyligen sin första dragshow någonsin där transvestiter uppträdde och underhöll soldaterna på en av försvarsmaktens middags- och underhållningsklubbar.

Arrangemanget fick snabbt skarp kritik på sociala medier och många ställde sig frågande till om denna typ av evenemang bör arrangeras av den amerikanska militären som man menar snarare borde ägna sig åt rent militär verksamhet.

I ett uttalande till Breitbart hävdar dock militärledningen att det är ”nödvändigt för moralen och sammanhållningen” att den amerikanska militären är ”inkluderande” och att det därför var helt i sin ordning att arrangera dragshowen.

”Eventet sponsrades av en privat organisation och gav en möjlighet för deltagarna att lära sig mer om dragshowkonstens historia och betydelse inom HBTQ-rörelsen”, hävdar man.

”Att säkerställa att våra led speglar och inkluderar det amerikanska folket är nödvändigt för militärens moral, sammanhållning och beredskap. Nellis Air Force är mycket engagerade när det kommer till att tillhandahålla och främja en miljö som kännetecknas av lika möjligheter, mångfald och inkludering”, påstår man vidare.

Transvestitshowen uppmärksammades på internet efter att en militär podd publicerat digitala flyers med texten DRAG-U-NELLIS på och uppmaningar till soldaterna att ta chansen att ”upptäcka betydelsen av drag i HBTQ-samhället”.

Ett stort antal visselblåsare har tidigare trätt fram och beklagat sig över situationen inom den amerikanska militären och hur stort fokus idag läggs på vad som beskrivs som ”antiamerikansk indoktrinering” och vänsterextrema läror och där soldater tvingas indoktrineras av sina överordnade till den punkt att de börjar hata USA.

— Vi hör rapporter om störtdykande moral, ökande misstro mellan folkgrupper och kön när ingen sådan existerade för bara sex månader sedan och oväntade pensioneringar och uppdelningar baserade på just dessa övningar, förkunnade senatorn Tom Cotton bestört.

Vidare lägger militären numera stort fokus på att lära ut teorier om ”vitt privilegium”, ”systematisk rasism” och att vita människor automatiskt har en rasistisk världsbild som är djupt problematisk.


  • Publicerad:
    2021-07-06 14:00