UKRAINA. USA:s president Obama har nu sänt trupper till Ukraina för att bland annat träna Azov att kriga. Samtidigt har en lista på militära instruktörer hackats av CyberBerkut och två av namnen på listan uppges komma från Sverige.

Igår meddelade USA:s ambassadör i Ukraina Geoffrey Pyatt på sin twitter att USA-trupper har anlänt till Ukraina. USA:s trupper har sänts till Ukraina av USA:s president Barack Hussein Obama II och dess formella uppgifter är att träna Ukrainas regeringstrupper, bland andra Azov som är ett regemente som inte tillhör Ukrainas armé utan styrs direkt av politikerna i regeringen och Ukrainas president den judiskättade Petro Porosjenko (fadern hette Valtzman).

Folkrepubliken Donetsk ser USA:s truppnärvaro i Ukraina som ett försök från USA:s sida att trappa upp kriget, det säger DPR:s representant i fredsförhandlingarna Denis Pushilin. Pushilin menar också att ett av syftet med att USA skickat trupper till landet är att i smyg föra in vapen till Kiev-regimen.

Samtidigt har hackergruppen CyberBerkut publicerat meddelanden som påstås ha sänts av Ukrainas utrikesdepartement till myndigheten för gränsvakten. I dokumenten som hackergruppen publicerat på Internet finns en lista på utländska militära instruktörer som ska ha sänts till Ukraina. Gruppen varnar för att nya false-flag attacker kan vara under förberedelse av utlänningarna. Samtliga de utländska militärerna ska ha givits diplomatisk immunitet, vilket innebär att de kan begå brott utan att kunna åtalas eller dömas för det. Två av namnen på listan uppges komma ifrån Sverige.

Källor:
DPR commented on the deployment of the US military in Ukraine
CyberBerkut has published the list of names of western instructors in Ukraine
CyberBerkut publicerade en lista med namn på västerländska instruktörer i Ukraina
Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots
’Chocolate King’s’ Father Was Jew Who Took Wife’s Name

Jewry’s Puppet Petro Poroshenko


  • Publicerad:
    2015-04-18 18:00