VECKANS FRÅGA. Debatter med meningsmotståndare och studiosamtal vill tittarna se mest av i Nordfronts nya webbtvsatsning.

Under Nordendagarna presenterades ett antal redaktionella förändringar inom Nordfront. En av dem var att Robin Palmblad tillträder som webbtvchef och att han som första åtagande kommer att starta det direktsända programmet Studio Nordfront med de båda programledarna Pär Öberg och Emil Hagberg. En första provsändning av Studio Nordfront sändes också direkt från Nordendagarna.

Nordfront ställde frågan till sina läsare vad de mest av allt vill se när webbtevesatsningen utvecklas. Att döma av svaren vill läsarna se lite av varje.

Alternativet ”debatter med meningsmotståndare” stack ut ur mängden med sina 37 procent, medan det utbud som mer kommer känneteckna det första programmet med studiosamtal och intervjuer, kom på andra plats med 15 procent.

En som vill se debatter med meningsmotståndare är Susanne Stenberg, som skrev i kommentarsfältet:

Debatter med meningsmotståndare.
Alltid lika kul att lyssna när de gör bort sig själva.
Alltid lika uppiggande när ni äger meningsmotståndarna i allt.

Har baskemig aldrig hört en motståndare vinna en debatt med någon ur Motståndsrörelsen.
Så fortsätt bjud in dem och kör över dem.

En som förespråkade studiosamtal och intervjuer med de egna var Lars som menar att han tidigare haft fördomar om Motståndsrörelsen men att satsningen Radio Nordfront varit ett ypperligt verktyg att visa att Motståndsrörelsens medlemmar är ”normala, tänkande människor som man mycket väl skulle kunna umgås med”.

De som förespråkade ”annat” i kommentarsfältet lyfte bland annat fram politiska repotage om folkförrädare, konfrontativa intervjuer samt ett program som ser till att nationella kärlekspar skapas.

I kommentarerna efterfrågade flera även mer av Emil Hagberg och angående instruktionsfilmer efterlyses filmer på hur man gör tvål- och lampskärmstillverkning. Vi kan lova att tillgodose i vart fall ett av dessa två önskemål.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-09-04 13:00