INRIKES. Vid två tillfällen under måndagen kallades polisen till Migrationsverkets lokal i Alvesta efter dödshot och misshandel.

migrationsverket

Det var strax efter lunchtid på måndagen som polis kallades till Migrationsverkets lokaler i Alvesta då en 31-årig man och hans fru fått motta dödshot från en annan man inne i lokalen.

—  En man hotade att döda 31-åringen och hans fru. Hotet ska ha framförts inne på Migrationsverkets lokaler och därför skickades en polispatrull dit och de tog upp en anmälan om olaga hot, säger Calle Persson, pressinformatör vid Kronobergspolisen.

Efter mindre än en timme inkom ytterligare ett larm från Migrationsverket, det ska då ha uppstått bråk mellan två män på parkeringsplatsen utanför.

—  Vi fick ytterligare ett larm till samma plats och denna gång handlade det om misshandel. En 36-årig man misshandlades av en 31-årig man. Han blev inte allvarligt skadad men fick ett eller flera knytnävsslag i ansiktet, uppger Persson.

Den 31-årige mannen greps på plats och togs med till stationen för förhör. Enligt uppgifter ska de två incidenterna ha ett samband då 31-åringen i misshandelsfallet även är målsägande i det andra ärendet. Migrationsverket har inte velat kommentera händelsen.

Källa:
Dödshot och slagmål vid Migrationsverket


  • Publicerad:
    2015-07-21 17:45