MÅNGKULTUREN. Både Nordfront och Informationskriget har tidigare rapporterat om fallet där en syrier våldtog en närmast medvetslös kvinna i Skövde. Nu har domen kommit och vi återpublicerar därför en ny artikel om fallet från Informationskriget där vi bland annat kan presentera bild och namn på våldtäktsmannen.

vadltaktsman

Våldtäktsmannen Fadi Shamoun döms till två års fängelse.

Lite efter klockan ett på natten den 10 september ringde ett kvinnligt vittne till polisen och rapporterade vad hon tyckte såg ut som en våldtäkt på parkeringsplatsen utanför hennes hem på Havstenavägen i Skövde. Genom sitt fönster hade hon sett hur en man med byxorna neddragna till knäna hade legat på en kvinna och gjort juckande rörelser. En kort tid innan detta hade det kvinnliga vittnet och hennes sambo kommit hem med bilen och på vägen upp till lägenheten sett kvinnan som då låg helt stilla på marken på parkeringen utan att röra sig och en man som satt bredvid henne och talade i mobiltelefon. De tyckte att situationen verkade lite konstig, men tänkte att mannen bredvid kvinnan antagligen ringde efter hjälp.

När det kvinnliga vittnet senare uppifrån lägenheten såg hur mannen låg och juckade på vad hon uppfattade som en närmast medvetslös kvinna nere på den av gatlyktor väl upplysta parkeringen så öppnade hon fönstret och skrek ”Vad fan håller du på med!” till mannen. Mannen drog då upp byxorna och svarade att det var lugnt och att kvinnan var hans flickvän.

Innan det kvinnliga vittnet ringde polisen så ringde hon och berättade vad som pågick för sin sambo som hade gått ut för att skjutsa hem sin svärmor som hade tagit hand om parets barn under kvällen. Sambon och svärmodern som inte ens hade hunnit bort från Havstenaområdet vände bilen och anlände snabbt till platsen.

Sambon gick ur bilen och frågade mannen som nu stod och talade i telefon om vad som pågick och om han hade våldtagit kvinnan. En kort stund senare anlände polis och ambulans och mannen greps misstänkt för våldtäkt.

Den ena av de två ambulanssjukvårdarna beskrev senare inför rätten kvinna som närmast medvetslös, medan den andre beskrev henne som höggradigt berusad och helt borta.

valdtakt1

Mannen som våldtog kvinnan på parkeringen hävdade att han och kvinnan hade haft sex tidigare under kvällen, efter att de hade lämnat en fest de hade varit på och att hon då hade varit glad, pigg och klar i huvudet, men att hennes berusning hade tilltagit efter detta och att hon då börjat ramla flera gånger innan hon slutligen blev liggande. Att det kvinnliga vittnet hade sett hans nakna rumpa intill kvinnan förklarade han med att han hade blivit kissnödig medan han stod på knä bredvid den utslagna kvinnan och att han därför drog ned gylfen och urinerade halvt stående på knä bredvid henne och att han sedan reste sig och fortsatte att urinera några meter bort.

Rättens slutsats var att oavsett om mannen, som är syrisk medborgare och heter Fadi Shamoun, och kvinnan hade haft frivilligt sex tidigare, så utgjorde ändå samlaget han genomförde med henne när hon låg utslagen på marken en våldtäkt och dömde därför honom till två års fängelse. Shamouns förklaring till att hans bara rumpa hade setts vid kvinnan för att han hade urinerat medan han stod på knä bredvid henne fann rätten så till den grad konstruerad att de inte valde att beakta den.

Shamoun och kvinnan kände inte varandra sedan tidigare, utan träffades första gången på festen de hade varit på. Andra vittnen som hade varit på festen beskrev kvinnan som ordentligt berusad när hon lämnade festen. Kvinnan själv uppger att Shamoun hängde efter henne och var jobbig när hon lämnade lägenheten, men minns sedan ingenting förrns hon vaknar upp på sjukhuset.

Förutom att Shamoun gjorde sig skyldig till våldtäkt så dömdes han även för sexuellt ofredande då han tidigare på kvällen på festen de hade varit på hade tagit en annan kvinna på brösten.

valdtakt2

På sjukhuset kontrolleras hur berusad kvinnan var och Rättsmedicinalverket kom fram till att hon med stor sannolikhet vid tidpunkten för våldtäkten hade runt 3,3 promille alkohol i blodet. Enligt sjukvården uppfattar man vid 3,0 promille generellt inte längre vad som sker och är på gränsen till medvetslöshet.

Det gjordes även tester som senare analyserades på Nationellt forensiskt centrum vilka påvisade rester av sperma från Shamoun på och/eller i den våldtagna kvinnan och på kvinnans klädesplagg samt sekret/DNA från henne på Shamoun. Merparten av resultaten visade högsta möjliga säkerhet (+4) för att det var Shamouns DNA, vilket innebär att det talar extremt starkt för att det är hans DNA.

Det testades även för berusning på Shamoun. Resultatet för berusning visade att han inte alls var lika full som den våldtagna kvinnan, utan hade bara någonstans mellan 0,78 och kanske som högst 1,1 promille alkohol i blodet.

Slutsatser man kan dra av händelser som denna är att vi alla måste börja inse att det inte längre går att leva på samma sätt som det gjorde i Sverige för något eller några årtionden sedan. Förändringen till det sämre går så snabbt nu. Ja, det våldtogs kvinnor även förr, även av svenska män, men inte på långa vägar i den här utsträckningen, inte som nu när mångkulturen verkligen har kommit till vårt land.

Kvinnor kan inte längre vara allt för fulla på fester, på stan eller i främlingars sällskap. Det har såklart aldrig varit en bra idé, men att göra det nu idag när så många från Mellanöstern och Afrika lever i vårt samhälle gör riskerna på tok för höga.

I det här fallet var det fem unga kvinnor som gick på en förfest där det förutom dem även fanns tre arabiska män som de knappt kände. Att bara gå på en sådan förfest är extremt riskabelt. Att sedan, som de övriga tjejerna sedan gjorde, lämna en av sina fulla kompisar ensamma kvar på festen med tre arabiska män är helt galet.

Den unga kvinnan som blev våldtagen den här gången är av svensk eller nordeuropeisk etnicitet, vilket nästan alltid är fallet när någon blir våldtagen. Visst beror det dels på att svenska kvinnor och flickor lever och är ute på ett annat sätt än kvinnor och flickor från andra folkslag och kulturer, men lura inte er själva med att det bara beror på detta, utan det beror även på att det är riktat mot oss svenskar och européer. Både vålds- och sexualbrott är i allt högre utsträckning speciellt riktat mot vita människor över hela världen och så är det även här i Sverige.

Vi svenskar måste börja bli mer medvetna om riskerna i det nya mångkulturella Sverige. Vi måste vara försiktiga och skydda varandra. Lämna aldrig någon av era egna ensam bland främlingar.

man kvinna barn2

I den nya mångkulturen måste vi hålla ihop och beskydda varandra.

Förutom denna direkta form av skydd av de våra måste vi också organisera skyddet på en högre nivå. Våra hemländer håller på att tas över och förgöras. Det är dags att vi vaknar upp för detta. Det är en global elit som orkestrerar den massinvandring som pågår nu och en stor andel av de som kommer är inte vänligt inställda till oss. Det som krävs är att vi börjar kämpa emot och att vi vänder denna utveckling. Massinvandringen måste upphöra och merparten av de som anlänt de senaste 40 åren måste repatrieras.

Till alla som läser detta och är trötta på det som sker. Organisera er! Hela lösningen ligger i detta. Att vi organiserar oss och gör något. Gå med i den grupp eller organisation som ni tror bäst kan lösa problemen vi står inför. Gör det nu!

Kämpa! Striden för att skydda de våra och återta vårt fädernesland börjar nu!

För referenser och länkar se originalinlägget på Informationskriget.se.

Källa:
Dom från Skaraborgs tingsrätt


  • Publicerad:
    2016-12-18 10:00