GÖTEBORG. Den kurdiske juristen och hycklaren Miran Kakaee jobbar för att fylla Sverige med invandrare samtidigt som han stödjer kurdisk nationalism och attackerar svenskar som protesterar mot massinvandring.

I onsdags förra veckan arrangerades en massinvandringsvurmande manifestation i Göteborg. En ung svensk kille genomförde då en fredlig protest där han deklarerade att Sverige var fullt och att mötesdeltagarna var landsförrädare.

Den unge killen blev attackerad av en okänd man med krycka som slog honom och sedan puttade ner honom från den upphöjda platsen nedanför en staty som han hade ställt sig på. En film av detta spreds på Twitter och Nordfront och andra alternativmedier rapporterade om det inträffade.

Efter att den unge killen attackerats springer en man med utländskt utseende fram till honom och slår eller knuffar aggressivt på honom för att få bort honom från platsen. Nordfront kan nu avslöja att den här andre angriparen är en jurist vid namn Miran Kakaee.

Här attackerar Miran Kakaee en fredlig motdemonstrant.

Kakaee är av kurdiskt ursprung och har jobbat på Fridh Advokatbyrå sedan 2017. Han blev färdigutbildad jurist hösten 2019 och fokuserar enligt arbetsgivaren på ”migrationsrätt samt polis- och demonstrationsrätt”. Den etniska aktivismen har säkerligen med hans bakgrund att göra och det sistnämnda verkar vara kopplat till ett vänsterextremt engagemang.

På Twitter kallar sig Kakaee för @kaptenkurd och poserar på bild med kommunistsymbolik i form av hammaren och skäran. Kakaee kallar på Twitter den unge svensken för ”skitunge” och skryter över hur killen stammande ska ha sagt ”kom då” och sedan backat undan när Kakaee började knuffa på honom och jaga iväg honom.

Här kallar juristen Miran Kakaee en ung kille som precis utsatts för ett ofredande för ”skitunge” och antyder att han ville slåss mot killen som han dessutom hänger ut med namn.

På Facebook stödjer Kakaee kurdisk nationalism.

På Twitter jublar han över att vita kommer bli en minoritet i USA och Sverige.

I egenskap av jurist jobbar han också för att få in fler invandrare i Sverige.

 


  • Publicerad:
    2020-03-09 14:00