VÄNSTEREXTREMISM. Kriminelle Rebecka Roos har återigen blivit dömd till fängelse efter att hon blivit tagen för stöld och narkotikabrott.

Bild: Rebecka Roos till vänster och till höger är en marsian från Tim Burton filmen Mars Attacks! Skärmbild: Youtube.

Avmaskerat.com skriver om att Rebecka Roos dömdes till 2 000 kronor i böter av Södertörns tingsrätt efter att hon blivit tagen med att stjäla varor för 380 kronor den 25 januari 2021 på ICA Maxi i Flemingsberg. En vecka senare blev hon återigen dömd för brott som hon begått år 2020. Straffet blev en månads fängelse för två stölder och ett narkotikabrott. Den bakomliggande anledningen till fängelsestraffet var att hon år 2020 blev dömd till fängelse för exakt samma sak.

Bild: Avmaskerat.com

2019 var också stöldens år för Rebecka Roos som accepterade ett strafföreläggande för stöld och som Avmaskerat skriver:

Samma år hade Rebecka också en tvist med Enskede-Årsta-Vantör stadsdelsnämnd i Stockholm där hon protesterade mot att hennes socialbidrag dragits in för att hon inte följt sin planering och två gånger försovit sig och missat sin missbruksbehandling.

En missbrukarbehandling som uppenbarligen inte fungerat för Roos. Roos är en gammal medlem i den numera nedlagda vänsterextremistiska organisationen Revolutionära Fronten. År 2009 var hon delaktig i attacken mot den Sverigedemokratiska politikern Martin Kinnunen och hans sambo vid Stockholms tunnelbana. Roos var året innan delaktig i ett misslyckat planerat vänsterattentat i Nyköping, något som misslyckades och ledde till att vänsterextremisterna fick stryk, Roos var en av dem.

Bild: Avmaskerat.com


  • Publicerad:
    2021-03-02 08:30