STORBRITANNIEN. En grupp vänsterextremister som gick till angrepp mot ett nationalistiskt möte i Storbritannien förra lördagen fick smaka på sin egen medicin när nationalisterna gick till motangrepp.

antifa

En grupp vänsterextremister gick till angrepp mot det nationalistiska mötet South West Forum i Storbritannien förra lördagen. En terrorhandling som slog kraftigt tillbaka på dem och slutade med att gruppen blev besegrade och var tvungna att fly från platsen med svansen mellan benen.

Det nationalistiska mötet startade lite senare än planerat och när den första föredragshållaren Kevin Layzell nästan hade avslutat sitt tal började det plötsligt att hagla in stenar genom fönstrena och deltagarna hamnade i en dusch av glassplitter.

Genom fönstrena kunde deltagarna se hur ett stort gäng svartklädda personer med huvor och halsdukar för ansiktet sparkade och slog två nationalister som befann sig utanför lokalen.

Deltagarna stormade omedelbart ut från lokalen och konfronterade angriparna och ett slagsmål bröt ut där flera av vänsterextremisterna fick sig en omgång innan de flydde från platsen. Till de vänsterextremas stora förvåning var de nationalistiska deltagarna tuffare än de hade förväntat sig och även flera av de äldre nationalisterna, i pensionsåldern, deltog i konfrontationen.

En del av nationalisterna fick mindre skador men lyckligtvis inga allvarliga. Dessvärre avbröts mötet på grund av skadorna mot lokalen och för att fönsterna skulle lagas.

Mötets arrangör Julie Lake som blev slagen i ansiktet under bråket lovade att hon kommer att stärka säkerheten ytterligare för kommande möten och att hon inte kommer att tillåta det fega angrepp att distrahera henne från hennes mål.

Efter förbudet mot National Action som kom i slutet av 2016 kan man undra om Amber Rudd kommer att förbjuda Antifa som är en organisation som både uppmuntrar och begår våldshandlingar i politiska syften.

Källor:
Venstreekstremister fikk smake egen medisin
Fists Fly as Antifa is Repulsed in Attack on South-West Forum!


  • Publicerad:
    2017-01-10 08:00