GREKLAND. Anarkister och vänsterradikala demonstrerade utanför rättshuset i Grekland till stöd för en pakistansk våldtäktsman.

anarxosyriza_n__article

Precis som vänstern i Sverige har visat i bland annat Ludvika och Bollnäs har inte heller vänstern i Grekland någon moral. Inför en häktningsförhandling mot en illegal invandrare som misstänks ha våldtagit en 14 år gammal flicka så slöt ett 50-tal anarkister och personer från Syriza (Radikala vänstern) upp för att visa antifascistisk ”solidaritet”. Vänsterns stödaktion är en reaktion mot att Gyllene gryning förra året agerade mot våldtäktsmannen:

Brottet den illegale pakistaniern står åtalad för är en mycket brutal våldtäkt mot en 14-årig grekisk flicka. Den pakistanske mannen var anställd på ett hotell på ön Paros där han fick syn på den 14 år gamla flickan. Han tog då flickan och slog hennes huvud mot stenar vilket var nära att kosta flickan livet. Då hon blivit medvetslös våldtog mannen henne.

Flickan är nu i USA med sin familj hos specialistläkare som hjälper henne med rehabiliteringen efter att hon i flera månader legat i koma.

Rättegången kommer äga rum den 29 oktober.

Källa:
TREACHERY! Anarchists and SYRIZA members gather to show Solidarity to Pakistani Rapist of 14 Year old Greek Girl Myrto Papadomichelaki!


  • Publicerad:
    2013-10-23 17:30