Nu har det gått snart två veckor sedan nyheten spreds ut att den så kallade förintelsen kan ha varit mer omfattande än vad som tidigare hävdats.

Hela världspressen rapporterade lydigt trots att det handlade om förbluffande påståenden som omkullkastar den tidigare förintelseversionen. Detta väcker mer frågor än svar och säger mer om hur den världsligt sanktionerade historieskrivningen kring ämnet förintelsen fungerar.

Ett utspel från Geoffrey Megargee på förintelsemuséet i Washington, USA, The United States Holocaust Memorial Museum, var tillräckligt. Plötsligt blev allt som vi tidigare hört om ”förintelsen” förändrat.

Ett axplock rubriker:
”20 miljoner människor kan ha dött under förintelsen” – Metro
”Tusentals naziläger avslöjade i ny forskning” – Världen Idag
”Förintelsen var värre än man trott” – Dagens Nyheter
”Nye Holocaust-tall sjokkerer forskerne” – adressa.no
”The Holocaust Just Got More Shocking” – New York Times

Geoffrey Megargee menar att ”förintelsen” kan ha varit större än vad som tidigare påståtts.

Geoffrey Megargee menar att ”förintelsen” kan ha varit större än vad som tidigare påståtts.

När någon utsedd auktoritet kommer med nya anklagelser mot de hemska nazisterna så finns det inga gränser för vad denna tillåts hitta på. Journalister med aktning för sin egen tjänst kommer inte att göra sig besvär med att kontrollera sanningshalten eller att påpeka orimligheter. Istället rapporterar sensationslystna journalister utan att reflektera. Det sunda förnuftet, det kritiska tänkandet och förmågan att se samband är egenskaper som journalister har lärt sig att ignorera när ämnet ”förintelsen” kommer på tal.

Holocaust Memorial Museum i Washington ligger bakom studien som skriver upp antalet läger under ”förintelsen”.

Holocaust Memorial Museum i Washington ligger bakom studien som skriver upp antalet läger under ”förintelsen”.

Föreställningen om att tyskarna under Tredje Riket dödade sex miljoner judar grundar sig i en tvivelaktig bevisföring som blivit framgångsrikt kritiserad av personer som Robert Faurisson, David Irving och Germar Rudolf. Dessa bemöts med tystnad från förintelseetablissemanget och förtalas systematiskt av världspressen. Det ironiska med utspelet från Geoffrey Megargee med kollegor är att de diskvalificerar den officiella historieskrivningen kring ”förintelsen” precis som historierevisionisterna har gjort under flera år.

Om det påstådda folkmordet är högre än vad som tidigare påståtts kan det bli mycket intressant att se hur Geoffrey Megargee har gjort folkräkningar i den 2096 sidor tjocka boken ”Encyclopedia of Camps and Ghettos, 1933-1945 – Volume II ”. Om de demografiska frågeställningarna ens förekommer vill säga.

Jan Bernhoff möttes av en häxjakt från svenska journalister efter att han deltagit på en konferens i Teheran 2006.

De demografiska orimligheterna bakom dödstalet sex miljoner judar har behandlats av flera kritiker, hur mycket svårare blir det inte om man väljer att öka detta antal ännu mer? Läsare som vill fördjupa sig i demografin kan fritt hämta svensken Jan Bernhoffs arbete ”Holocaust demography” här. Jan Bernhoff har tidigare intervjuats av Nationellt Motstånd, Nordfronts tidigare motsvarighet, i samband med att han hamnade i blåsväder efter ett besök i Irans huvudstad Teheran. Där deltog han den 11 december 2006 på världens första förintelsekonferens som även inbjöd olika kritiker till den officiella historieskrivningen kring ”förintelsen”.

Det finns nog journalister anställda inom Bonnierpressen, och motsvarande mediakonglomerat i utlandet, som kan tänka kritiskt. Många besitter intelligensen att genomskåda lögner och har i många fall genomgått utbildning för att uttrycka sig adekvat. Ändå misslyckas de fatalt med att uttrycka den minsta tänkbara kritik när auktoriteter kring ”förintelsen” uttalar sig med de mest häpnadsväckande påståenden. Förhållandet är ett talande exempel på vilken roll nutidens journalister har – de utgör inte maktens granskare utan snarare dess lojala hantlangare. Journalisterna skulle även kunna beskrivas som ett nätverk av korrumperade präster i religionen vi bäst känner till under namnet ”förintelsen”.


  • Publicerad:
    2013-03-11 13:19