MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under natten genomförde Näste 3 en massiv avspärrningsaktion i Skåne och Blekinge med syftet att sända ett tydligt budskap till kommuninvånare och lokala förrädarpolitiker.

Under natten genomförde Näste 3 en massiv avspärrningsaktion i Skåne och Blekinge. Sammanlagt spärrades 21 kommunhus av med spärrband och en text sattes upp vid varje kommunhus.

I följande kommuner har spärrband satts upp: Örkelljunga, Klippan, Ängelholm, Båstad, Eslöv, Hörby, Svalöv, Lund, Staffanstorp, Burlöv, Skurup, Svedala, Vellinge, Trelleborg, Kristianstad, Ystad, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Sölvesborg och Bromölla.

I samtliga av dessa kommuner sattes en text upp med ett tydligt budskap till både kommuninvånare och lokalpolitiker:

Varning!

I denna byggnad finns folkförrädare! Ryggradslösa, korrupta människor som hävdar att de för folkets talan. Verkligheten är dock en annan. Dessa folkförrädare har sålt ut sitt land och sitt folk till globalister och ondsinta, ljusskygga sionister.

De har låtit öppna upp gränserna för en massiv invasion av rasfrämlingar som på sikt kommer att leda till förintelsen av det vita svenska folket.

Detta har även fått till följd att Sveriges invånare dagligen blir utsatta för våldtäkter, rån och överfall med dödlig utgång. De bär det yttersta ansvaret för det samhällsförfall vi ser idag.

Nordiska motståndsrörelsen glömmer aldrig och förlåter aldrig politikernas svek mot vårt folk!

Till politikerna i denna byggnad:

Ni kommer att få betala för era vidriga brott mot det nordiska folket när ni ställs inför rätta i den framtida folkdomstolen!

/Nordiska motståndsrörelsen

Flera lokaltidningar i Skåne har uppmärksammat den lyckade aktionen som har fått till följd att bland annat Båstad och Skurup kommun har höjt sin säkerhetsberedskap av oklar anledning. En del lokalpolitiker har även beklagat sig över aktionen till media.

— På vilket sätt skulle vi vara förrädare? Jag förstår inget, men deras argumentation är på en annan nivå, säger en uppenbart sinnesförvirrad Carina Wutzler (M), lokalpolitiker i Vellinge kommun.

Valet är över och politikerna tror att de kan pusta ut och fortsätta med folkmordet på svenskarna i lugn och ro. Men Nordiska motståndsrörelsen kommer aldrig att låta politikernas förräderi gå omärkt förbi!

Kampen mot folkförrädarna fortsätter!

Källor:
Nazistaktion mot flera skånska kommunhus under natten
Flera skånska kommunhus utsatta för skadegörelse


  • Publicerad:
    2018-10-05 23:30