KOMMENTAR. Ännu en gång har en person smädat judar och sionister. Detta tillåts inte av makten som hänger ut personen likt en kriminell i media.

Företrädare för alternativmedia gnäller ofta om att marxister och liberaler i Sverige försöker stävja det fria ordet genom cancelkulturen. Det räcker dock att personer kritiserar sionister och judar för att samma personer som högljutt klagar om cancelkulturen från marxistiskt håll skall anamma marxisternas beteende och bli lika rabiata eller i vissa fall värre än marxisterna själva.

Hamid Zafar Skärmbild: Youtube

Den senaste personen som skall schavotteras är Hamid Zafar. Dagens Nyheter, den judiska familjen Bonniers flaggskepp, skriver att Zafar har skrivit inläggen mellan 2011 och 2015 under pseudonym. Zafar har lyfts fram av medier i Sverige som en förebild för sitt arbete som rektor på invandrartäta Sjumilaskolan i Göteborg. Han har fått vara sommarpratare i Sveriges Radio. Inspelningar av det populära TV-programmet ”På spåret” har gjorts och Sveriges Televsion har bestämt sig för att inte visa upp avsnitten med honom. Han blev utsedd till Årets svensk (”svensk”) av tidningen Fokus.

Han satt som expert i Moderaternas integrationskommission, något han nu fått lämna under den pågående offentliga schavotteringen. Jobbet som skolchef på Mullsjö kommun är han avstängd från och något som han antagligen kommer att förlora. Juden Adam Cwejman har sparkat honom som kolumnist från Göteborgs-Posten som ägs av halvjuden Peter Hjörne.

Vad har Hamid Zafar skrivit?

Zafar har skrivit en hel del och allt kanske ännu inte har lyfts fram men SVT lyfter framförallt upp fyra saker från artikeln i Dagens Nyheter och jag tänker begränsa mig till dem.

Till SD:s Kent Ekeroth i juli 2011 i en diskussion om huruvida gärningsmannen på Utöya var bloggaren Fjordman:

”Så får vi höra dig böna och be på dina usla judiska knän där du ursäktar dig för att du var ett fan av mördarens blogg?”

Kent Ekeroth är en person som människor från hela den politiska skalan har attackerat, hånat, öppet förnedrar på nätet och i verkliga livet. Vissa attackerar honom för ”järnrörs”-skandalen, för att han stödjer counter-jihadrörelsen och attackerar ideologiskt muslimer. Andra attackerar honom för att de hatar hans immigrationspolitik. Jag själv ogillar honom för att han inte kritiserar judiska människor när de stödjer massinvandring till Sverige men har inga problem att kritisera och lyfta fram svenska exempel som stödjer massimmigrationen.

Varenda politiskt aktiv person vet om att hatet mot honom från etablissemanget har varit omfattande. När Zafar lyfter fram Ekeroths judiska bakgrund blir det helt plötsligt fel att kritisera honom. Byt ut ordet judiska mot svenska, och ingen hade brytt sig.

Ulf Kristersson har problem med Zafars uttalanden mot Ekeroth men han har inga problem när hans partikollega och Sveriges före detta statsminister Fredrik Reinfeldt öppet gick ut och sa att: ”Det ursvenska är blott barbariet. Resten av utvecklingen kommer utifrån.” Hela det politiska etablissemanget inklusive Kungen satt och lyssnade på när judinnan Ingrid Lomfors i princip för fram att svenskar är kulturellt inavlade. Hon sitter tryggt kvar som överintendent på myndigheten Forum för levande historia. Vad säger detta om vilken etnicitet som sitter högst upp på privilegietrappan i Sverige?

Angående boken ”Om detta må ni berätta” som handlar om Förintelsen och gavs ut gratis till högstadieelever har Zafar bland annat skrivit att det var ett sätt för ”Sionisten Göran Persson” att fjäska för Israel:

”Syftet med boken är att skapa ett slags kollektivt masspsykos där eleverna matas med hur fruktansvärd Förintelsen var.”

Zafar har återigen rätt. Göran Persson fjäskade för Israel och judiska makthavare. Beskyllningar som framfördes redan när frågan var aktuell vid 2 000-talet. På samma sätt fjäskar Stefan Löfven när den internationella konferensen mot antisemitism och för hågkomsten av förintelsen placeras i Malmö. Malmö dit Barack Obama har skickat ut judiska sändebud för att dra svenska politiker i öronen för att judar känner sig osäkra i staden.

Sant är det också att svenska elever skedmatas med historian om förintelsen. Alla som har gått i svensk skola förstår att mångfald när det kommer till idéer och synvinklar om förintelsen inte existerar, utan du råkar snarare ut för problem om du skulle ha en annan syn på historien än den officiella versionen. Detta skapar en masspsykos där förintelsens alla delar blir lika sanna som att solen existerar. Därför blir svenskar och andra som råkat ut för den här hjärntvätten ofta helt rabiata om frågan om förintelsens sanningshalt förs fram.

2015 skriver han på Twitter:

”Håller tummarna för att inte Adaktusson tar över i KD. En fanatisk sionist och en mycket obehaglig människosyn.”

Lars Adaktusson är en fanatisk sionist. Adaktusson stödjer den judiska staten Israel trots de metoder som palestinier utsätts för. Metoder som han aldrig skulle tillåta svenskar göra mot t.ex. invandrare. Zafar har alltså återigen rätt i sitt påstående. Det ironiska är att citatet lyfts fram som något klandervärt av Sveriges Television, speciellt med tanke på att det garanterat finns en stor skara av de anställda journalisterna som håller med Zafar i hans uttalande om Adaktusson.

Om homosexuella och svenska kyrkan skriver han i en twitterkonversation 2015:

”Säger hen som har bögar som viger andra bögar i Jesu namn i kyrkan. Haha”.

Och till samma person: ”Vad säger din herre om att välsigna sodomiter i hans kyrka?”

Zafar hånar här kristna för att de samtidigt tror på bibeln men ändå viger homosexuella i kyrkan. Bibeln har ett flertal citat där homosexualitet ses som något klandervärt och även som en dödssynd. Varför skall han inte få håna kristna för detta?

Hur länge har DN suttit på informationen?

Den här informationen är över fem år gammal. Hur länge har Dagens Nyheter vetat om detta? Jag anser att frågan är legitim med tanke på hur gammal informationen är. Om DN har vetat om detta varför släpper de informationen först nu? Har Hamid Zafar inte gått med på vissa saker när han arbetade för Moderaterna eller någon annan entitet? Är det därför han placeras i kylan? Frågorna är många och det leder garanterat till spekulationer, men man måste fråga sig om det är en slump att det släpps samtidigt som Zafar sitter tillsammans med Frida Boisen i programmet På spåret. Detta gör att hennes historia om Zafar får förtur framför andra då hon tvingats sitta bredvid den förtäckt ”hemska människan”. Men faktum är att Boisen är en antirasistisk aktivist som arbetar under journalistisk täckmantel. Hon har samarbetat med Robert Aschberg som än idag aktivt skyddar judiska intressen.

Etablissemanget har själva lyft upp Hamid Zafar

I flera fall har medier lyft fram invandrare som Hamid Zafar för att skapa en propagandistisk solskenshistoria om individuella invandrare. Om så är fallet här vet jag inte. Oavsett är det problematiskt för etablissemanget som har lyft fram Zafar som en person vars metoder har fungerat för att räta upp en stökig skola, samtidigt som han skrivit enligt etablissemanget själva, hatiska inlägg om judar och homosexuella på nätet. Men etablissemanget är de som ger och etablissemanget är också de som kan ta, speciellt för de som är rädda för att förlora något. De har den makten.

Det finns en hel del invandrare som delar Zafars tankar och de måste läxas upp i offentligheten så att även invandrarna förstår att det finns ett pris att betala om de vill komma upp sig i livet. Zafar verkar själv ha förstått detta och det var antagligen därför han skrev under en pseudonym. Något som garanterat avslöjats av den inofficiella underrättelsetjänsten Researchgruppen som olagligt samlar in information på vad människor skriver på nätet i syftet att kartlägga människor med avvikande åsikter mot etablissemanget.

Zafars arbete som tidigare lyfts upp och hyllats anses nu vara ogjort av etablissemanget som gärna lyfter fram att invandrare måste få berätta sina historier, att de inte får tillräckligt med plats. Invandrare likt alla andra människor i Sverige får endast ta plats om deras berättelser eller historier inte innehåller någon kritik mot framförallt judar. Även fast en sådan kritik är berättigad för många miljontals invandrare från Mellanöstern som har fått lämna sina hem för att sionistiska krig har skapats i Mellanöstern för att skydda Israel.

Zafar vek ned sig och ber om ursäkt, säkerligen i hopp om att han inte skall kastas ut i kylan för att ha skrivit smädande om juden Kent Ekeroth och sionister. Sanningshalten i hans påståenden spelar ingen roll, hans brott mot PK-etablissemanget är att han ens skrivit det. Samtidigt hävdar judiska organisationer att judisk makt är en konspirationsteori trots att den judiska makten visas så naket upp inför våra ögon idag när de schavotterar Hamid Zafar.


  • Publicerad:
    2020-10-15 18:40