TERRORISM. Veckans huvudfilm är en dokumentär kallad Missing Links som går in på de kopplingar som finns mellan staten Israel och elfte september-attackerna.

    En skåpbil fylld av israeler blev stoppad av amerikansk polis i samband med attackerna. I bilen påträffades stora mängder kontanter, kartor där vissa platser märkts ut, utländska pass, mattknivar och polisens bombhundar reagerade på samma vis som då de påträffar explosiva ämnen. Bildruta ur dokumentären Missing Links.

En av många kopplingar: En skåpbil fylld av israeler blev stoppad av New York-polisen i samband med attackerna. I bilen påträffades bland annat stora mängder kontanter i en strumpa, kartor där vissa platser märkts ut, utländska pass och mattknivar (som de arabiska flygkaparna även påstås ha haft). Polisens bombhundar reagerade även på samma vis som då de påträffar explosiva ämnen. Bildruta ur dokumentären Missing Links.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Nuförtiden då massmedia nästan aldrig nämner elfte september-attackerna (den katalyserande händelsen som fick Västvärlden till att attackera land efter land av staten Israels fiender) kan det vara på sin plats att återigen sätta fokus på detta terrordåd som dödade 2 996 människor.

Sedan det inträffade har ett myller av människor nystat i terrordådet, och en aktör som starkt pekas ut är staten Israel, vilken även blev den stora vinnaren av elfte september-attackernas efterspel. En förklaring som även lyfts fram av flera politiska tungviktare, exempelvis:

Andreas Von Bulow, Tysklands försvarsminister, minister i Helmut Schmidts administration och ledamot i det tyska parlamentet under 25 år, var övertygad om att Word Trade Center kollapsade på grund av sprängämnen och inte på grund av flygplanskrascherna. Han menade även på att inga flygplan kraschade i Pentagon eller i Pennsylvania och att mobiltelefonsamtal gjorda av passagerare på det sistnämnda planet simulerades av CIA. Han säger även att Israels underrättelsetjänst, Mossad, var involverad i attackerna och att de varnade israeler att undvika Tvillingtornen dagarna inför elfte september-attackerna.

Francesco Cossiga, Italiens tidigare president (1985-1992) och tidigare premiärminister, sa till en av Italiens största nyhetstidningar, Corriere della Sera, att attackerna utfördes av CIA och Mossad och att detta var allmänt känt inom världens underrättelsesamfund. I november 2007, deklarerade Cossiga följande:

”…Alla i [underrättelsetjänster] i Amerika och Europa … vet mycket väl att de ödesdigra attackerna planerades och genomfördes av amerikanska CIA och Mossad med hjälp av Sionistiska världsordningen för att falskeligen svartmåla arabländer och för att övertyga Västmakterna till intervention i Irak och Afghanistan.”

Även doktor Alan Sabrosky gjorde uttalanden 2011 i ett tv-program som sändes av iranska Press TV.

Dokumentären Missing Links inleds med en kort tillbakablick på Israels false flag-operationer, exempelvis ”Lavonaffären”/Operation Susannah som Nordfront tidigare skrivit en Dagens datum om. Därefter granskas Israels många kopplingar till elfte september-attackerna.

Den 11 september 2013, det vill säga på årsdagen av attackerna, valde även sympatisörer till det grekiska partiet Gyllene gryning att uppmärksamma dokumentären Missing Links.

Se dokumentären direkt på Youtube:

OBS: Nordfront ställer sig inte nödvändigtvis bakom alla detaljer i de filmer som vi lyfter fram, då det nästan alltid finns mindre detaljer att invända emot. Filmerna bedöms dock överlag vara intressanta, allmänbildande och/eller inspirerande.


  • Publicerad:
    2014-05-04 11:30