UNDERSÖKNING Över hälften av Nordfronts läsare är för koranbränningar.

56,58 procent av Nordfronts läsare är för att bränna koranen i Sverige, vilket går emot regeringens linje. Vidare uppger en femtedel av läsarna att de inte bryr sig och ungefär lika många har svarat ”nej” på frågan.

En som svarat ”jag vet inte” är Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind som i en artikel går igenom för- och nackdelarna med koranbränningarna och det liberala hyckleriet.

Till att börja med ogillar jag i princip alla inblandade aktörer. Jag ogillar personerna som eldar koranerna och deras liberala kritik av islam; jag ogillar kaosb****r som eldar bilar och slåss med polisen i Sverige; och jag ogillar våra politiker som smörar för muslimer, viker sig för Erdogan och hycklar kring sin egen liberalism.

Citat ur Martin Saxlind artikel.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Så här såg Veckans fråga ut:

Koranbränningar är minst sagt ett hett ämne i Sverige idag. En del är för eller emot koranbränningarna av moraliska skäl, andra av taktiska. En del som är för koranbränningar menar att det kan förstöra Nato-processen eller att svenskar får en väckarklocka när reaktionerna på detta blir mångkulturellt kaos, medan andra ser med skepsis när systemet börjar prata om nya inskränkningar av yttrandefriheten.

Var står du själv i denna fråga och varför? Diskutera gärna i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Är du för koranbränningar?

  • Ja (56,73%, 1011 röster)
  • Jag bryr mig inte (20,76%, 370 röster)
  • Nej (19,25%, 343 röster)
  • Jag vet inte (3,25%, 58 röster)
  • Totalt 1782 röster.

Frågan avslutades 2023-08-20. Det går inte längre att rösta.