VECKANS FRÅGA. Endast var femte Nordfront-läsare är med i något av LO-förbunden. Och hälften av dessa är på väg ur eller stannar kvar för att ”infiltrera”.

Inför 1 maj-demonstration i Falun hade ”arbetarrörelsen”, däribland LO:s förbund, gått till angrepp mot Nordiska motståndsrörelsen, som demonstrerade för svenska arbetare. Flera av Motståndsrörelsens talare gick under demonstrationen till motangrepp mot den s.k. arbetarrrörelsen och hur denna idag ständigt motarbetar svenska arbetare. Några saker som togs upp i talen var:

  • Att LO-förbund hellre visar upp sig i ”fitthattar” och bedriver identitetspolitik än att kämpa för svenska arbetares villkor.
  • Att ”arbetarrrörelsen” understödjer den globala kapitalismens krav på massinvandring vilket leder till en mycket osund konkurrenssituation på arbetsmarknaden där svenska arbetare blir utan jobb.
  • Att LO, på grund av den massinvandring man understödjer, nyligen gett sitt godkännande till den globala finansdiktaturens krav på lönedumpning.
  • Att fackpampar tar ut 100 000 kronor i månaden och parasiterar på medlemmarnas pengar.
  • Att ”Sveriges välfärd är till för alla” (Peter Hultqvist). De som blir värst drabbade av att finansiera massinvandrarnas uppehälle är de som redan har lite pengar (svenska arbetare).
  • Att personer med ”fel” politiska åsikter sparkas ut ur fackförbunden och till och med förlorar sina jobb [!] på grund av påtryckning från fackförbundet.

Nordfront ställde frågan till sina läsare hur många som är medlemmar i något av LO-förbunden. Det visade sig att endast 19 procent är medlemmar.

Undersökningen visar att minst 42 procent anser att LO inte står på svenska arbetares sida. Andra som svarat att de inte är medlem i ett LO-förbund, men inte uppgett någon motivering, menar att det finns alternativ i form av enbart A-kassan (19 procent) eller andra fackförbund som inte är svenskfientliga (5 procent).

I kommentarerna påpekades bland annat hur arbetare utnyttjas i politisk propaganda. ANDERϟϟON skrev ett längre inlägg om detta:

Har aldrig varit medlem i LO eller något annat förbund. När jag fick mitt första fasta jobb som 19-åring blev man kollektivansluten till (S) om man gick med i LO – bara det var skäl nog att avstå.

Men sen retade jag mig även på den parasitism som fackpamparna ägnade sig åt. Idag har en ombudsman i LO 48 200 kronor/mån och så var det även på den tiden, fast i den tidens penningvärde.

Det känns ju så där lagom kul att börja på ett jobb med 24 000 kr/mån och så sitter det fetarslade parasiter med dubbelt så hög lön och ägnar dagarna åt jobbluncher och slickande av arbetsgivarnas rövar.

Ett alternativ till LO-förbunden som togs upp i kommentarsfältet var Oberoende Fria Fackföreningars Centralorganisation, O.F.F.C.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-05-22 11:50