Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Undersökning: Många för nationalsocialismen

Av Redaktionen, 2014-12-29
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Nordfront har tusentals läsare varje dag. En majoritet av dessa är nationalsocialister eller sympatiskt inställda till världsåskådningen. Det visar Nordfronts undersökning.

veckans-fraga-nationalsocialismNordfront vänder sig till alla invandringskritiska svenskar, men har också en nationalsocialistisk grund liksom moderorganisationen Nordiska motståndsrörelsen. Nordfronts undersökning visar dock att nationalsocialismen är den ideologi som läsarna stödjer mest.

56 procent av läsarna har på svarat på Nordfronts Veckans fråga att de är nationalsocialister, och en majoritet av dessa väljer att vara det öppet. Dessutom är 20 procent av Nordfronts läsare sympatiskt inställda till världsåskådningen.

Intressant nog har också hela 10 procent av Nordfronts läsare svarat att de fått bättre förståelse för nationalsocialismen tack vare Nordfront.

Om denna siffra gäller för våra läsare i stort innebär det att Nordfront fått tiotusentals människor att ändra uppfattning om nationalsocialismen. Denna siffra är dessutom i underkant då vi vet att flera som blivit nationalsocialister eller mycket sympatiska till den också har blivit det tack vare Nordfront.

Endast 10 procent av Nordfronts läsare är emot nationalsocialismen. Hälften av dessa anser sig ha analyserat världsåskådningen och kommit fram till att den är felaktig medan den andra hälften är emot den av irrationella skäl.

Signaturen Angantyr skriver om varför nationalsocialismens är mänsklighetens räddning:

Ja, NS är naturligtvis den enda åskådning som kan rädda mänskligheten. Den innebär en naturlig syn på allt och en ekologiskt hållbar utveckling på människors villkor. Vi skulle få en värld med politisk balans där inga maktfullkomliga globalister får möjlighet att förtrycka och förslava något folk. En befriad värld.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2014-12-29 08:30