Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nordfronts läsare: Donald Trump blir USA:s president den 8 november

Av Redaktionen, 2016-11-07
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Den 8 november har USA en ny president i Donald Trump. Det tror Nordfronts läsare i en undersökning.

veckans-fraga-donald-trump50 procent tror att Donald Trump blir näste president medan 44 procent inte tror det. Det visar Nordfronts opinionundersökning.

Av de som inte tror att Trump kommer vinna menar en majoritet att han kommer att sänkas med hjälp av valfusk. Andra tror att det är mainstream-media, som helt och håller står bakom Clinton, som till sist kommer att fälla avgörandet.

Siffrorna 50-44 är mycket jämnare jämfört med när vi genomförde en undersökning i ämnet i slutet av februari. Då menade 61 procent att Trump skulle vinna och 26 procent att han inte skulle göra det.

Klart är att även om Trump skulle förlora har valet visat att de globalistiska och sionistiska krafter styr USA mycket väl kan komma att få det svårare i framtiden. Både Trump och Wikileaks har gått på de krafter som styr bakom kulisserna.

I ett brandtal i Florida den 13 oktober talade Trump om de ledande globalisterna och berättade att Hillary Clinton håller möten med internationella banker där dessa konspirerar för att sälja ut USA:s suveränitet och gynna sina egna intressen. Uppgifterna kommer från Wikileaks vars avslöjanden fått liten eller ingen exponering i mainstream-media.

Många menar att talet om ”globalisterna” och ”finanseliten” lät antisemitiskt även om Trump inte direkt använde ordet ”jude” i talet. Tack vare attackerna mot etablissemanget, den etablerade pressen och den ”globala maktstrukturen” – som Trump menar parasiterar på den amerikanske arbetaren – fick talet enligt många bedömare en klart antisemitisk underton.

Trots detta massiva drev från sionistisk media tror allt fler bedömare att Trump kommer att vinna valet. Särskilt som FBI nu återupptar korruptionsutredningen gentemot Clinton vilket kan uppfattas som att Trump haft helt rätt när han sagt att hon är kriminell och borde sitta i fängelse.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-11-07 10:30