VECKANS FRÅGA Förra veckan arrangerades West Pride där man bjöd in ”Skamlös vinhora” att hålla sagostunder för och leka med barn. En överväldigande majoritet vill att dessa arrangemang ska förbjudas.

I samband med att ”Shameless Winewhore” skulle hålla sagostund för barn ställde Nordfront frågan till sina läsare om dessa arrangemang borde förbjudas. Hela 88,41 procent anser detta medan 5,38 inte håller med och 6,22 vill låta föräldrarna bestämma vad deras barn deltar på.

Av de som som vill förbjuda dessa arrangemang ansåg de flesta att sexualisering av barn skapar psykologisk skada för barnen medan andra menade att det finns moraliska skäl att vara emot men också övergreppsrisk att låta sina barn delta på dessa tillställningar.

Frågan diskuterades även i senaste Radio Nordfront. En poäng som gjordes där är att normalisering av vuxensex skapar psykologisk skada för barn, vilket ökar risken för övergrepp längre fram.

Noterbart är att frågan fick fler än 200 röster.

En ny Veckans fråga kommer upp under kvällen.

Så här såg Veckans fråga ut:

Transors sagostunder med små barn har på senare tid blivit föremål för debatt även i Sverige. Detta då bland annat Joakim Lamotte gett sig in i debatten och hotat att avslöja vilka som gömmer sig bakom namnen ”Miss Shameless Winewhore” och ”Lady Busty” som håller sagostunder för småbarn.

Idag, den 5 juni, inleds West Pride i Göteborg och där är båda dessa dragqueens inbjudna att hålla sagostunder för ”barn i åldrarna 2-4 och 4-7”. Barnen uppmanas också att dansa och leka tillsammans med transorna.

Många ser med oro på denna typ av sagostunder då de kan se utvecklingen i USA där flera av dessa arrangemang utvecklats till pedofilskandaler. Ett av dessa arrangemang, som Nordfront skrivit om, arrangerades av en dömd pedofil där en 11-årig pojke kläddes ut till flicka och dansade för vuxna män medan han fick dollarsedlar kastade på sig (se: bild ovan). Detta möte försvarades av Antifa, vars svenska motsvarighet i Radikala Bokmässan/AFA uttalat att det inte är värdigt ett demokratiskt samhälle att sådana som ”Shameless Winewhore” inte får hålla sagostunder för små barn.

Skandalerna i USA har bland annat lett till att en dragshow-bar i Florida som sexualiserar barn blivit föremål för utredning. Den republikanske guvernören i Florida, Ron DeSantis, har uttryckligen förklarat krig mot dragshows riktade mot barn och försöker lagvägen förbjuda aktörer som utsätter barn för vuxensexuellt material, något som är tämligen vanligt när det kommer till denna typ av arrangemang i USA.

Är oron för dessa dragqueen-sagostunder befogad eller bara överdriven? Eller finns det andra skäl att förbjuda arrangemangen, såsom moraliska anledningar eller att barnen riskerar att ta psykologisk skada av att utsättas för vuxensexuellt material vid tidig ålder? Kanske är dragqueen-sagosunder bara något positivt, och i så fall varför? Diskutera gärna i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Borde transornas sagostunder för barn förbjudas?

  • Ja, pga risk för psykologisk skada (44,8%, 908 röster)
  • Ja, pga moraliska skäl (25,85%, 524 röster)
  • Ja, pga övergreppsrisk (17,76%, 360 röster)
  • Det borde vara upp till föräldrarna vad deras barn deltar på (6,22%, 126 röster)
  • Nej, det är bara positivt (3,95%, 80 röster)
  • Nej, det är inte så farligt (1,43%, 29 röster)
  • Totalt 2027 röster.

Frågan avslutades 2023-06-11. Det går inte längre att rösta.