VECKANS FRÅGA. 2018 kommer leda till fortsatt avancemang eller bli ett episkt år. Det visar Nordfronts undersökning.

I en nyårsartikel skriven av Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg  berörs Motståndsrörelsens framgångar under 2017 och systemets extrema repression för att försöka kväsa motståndet.

I artikeln utlovas också ett 2018 och 2019 ”som ni aldrig tidigare skådat” där motståndet kommer leda till att ”svenskarna äntligen återigen står rakryggade och slår tillbaka mot vansinnet”. Det är alltså med optimism som Motståndsrörelsen ser på framtiden, en optimism som grundar sig i hur Motståndsrörelsens utvecklats som organisation bara de senaste åren och nu är ett känt namn för alla svenskar.

När Nordfront ställer frågan till sina läsare är det 88 procent som delar Lindbergs visioner för 2018. Flest antal röster och 39 procent fick alternativet ”fortsatt avancemang” medan en tredjedel av de svarande, 33 procent, känner att 2018 kommer att bli ett episkt år.

I kommentarsfältet fanns flera som uttryckte att de såg framemot året med tanke på att det är val. Anders skrev:

2018 blir mycket intressant och spännande med tanke på att (((demokraturens))) kreatur ska låtsas bry sig om vad folket tycker genom att anordna ”val” till hösten.

I den ”leken” ska vi blanda oss i…till 100%, med hull och hår.

Den pensionerade flygpiloten Christian Hamilton är en av dem som tänker se till att året blir episkt:

Så vad tror jag? Det beror helt på hur uthålliga och hur övertygade vi i periferin är. Är vi uthålliga och övertygade kan vi flytta berg, det är jag övertygad om. Själv tänker jag lägga i terrängväxeln och fyrhjulsdriften och trycka pelle i botten.

Gör vi alla detta så kommer vinsten och det kan bli ett episkt år.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-01-08 14:20