VECKANS FRÅGA. Utnyttja situationen genom att bli offentlig eller behåll kylan och invänta rätt tillfälle för ett svar. Så anser Nordfronts läsare att man bör hantera en uthängning.

veckans-fråga-uthängningFöregående vecka hängde två av de största tidningarna, Expressen och Aftonbladet, ut en mängd personer som skrivit invandringskritiskt på forum eller engagerat sig politiskt för vårt folk. Målet med dessa skandal- och förtaluthängningar är bland annat att socialt stigmatisera och på andra sätt skada den som hängs ut.

Nordfront ställde därför frågan till sina läsare om hur man bäst bör hantera en sådan uthängning. Det blev jämnt mellan flera alternativ. Mellan de två svarsalternativ som kom högst upp skiljde enbart två röster. Att bli offentlig-alternativet och Kall hämnd-alternativet fick båda 21 procent. På tredje plats kom alternativet om att gå på offensiven rättsligt och på andra lagliga sätt med 20 procent.

Alternativen om att förneka, göra avbön och gnälla om det kom långt ner på listan.

Nordanvind skriver i kommentarsfältet att det är svårt för tidningarna att åsamka reeell skada mot dem som redan hängt ut sig själv:

Svårt att ha en mall, man får agera efter hur situationen utvecklar sig.

Sen är det i mitt fall svårt att hänga ut mig, jag är fullständigt öppen med att jag är nationalsocialist.
Jag har gjort resan, från moderat, systemmedlöpare, och icke judemedveten till nationalsocialist och både judemedveten och judeobservant.
Jag upplever ingen stigmatisering pga. av att jag nationalsocialist.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-02-16 08:30