Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

1 000 män och kvinnor väntas demonstrera den 30 september

Av Redaktionen, 2017-09-18
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Efter stora framgångar de senaste demonstrationerna förväntas demonstrationen i Göteborg samla över tusen deltagare. Nordfronts undersökning visar att så kommer vara fallet.

Den 30 september hålls en massiv demonstration i Göteborg under parollen ”Revoltera mot förbrytarna!”. Tal kommer att hållas vid Gustaf Adolfs torg och vill du se dem på plats bör du gå med i tåget då polisen förmodligen kommer spärra av platsen för åskådare. För mer information om demonstrationen, läs HÄR.

De senaste demonstrationerna i Borlänge, Stockholm och Falun har alla varit succéer, men just denna demonstration beräknas av många bli EPISK. Man förväntar sig fler än 1000 deltagare vilket kommer göra demonstrationen till den största nationella samlingen i Göteborg sedan andra världskriget!

Jämfört med demonstrationen i Stockholm förra året, som är den hittills största demonstrationen (700 personer), kommer demonstrationen i Göteborg bli större på alla sätt.

Sammanlagt 626 personer har svarat att de bokat in demonstrationen vilket gör att garanterade deltagare blir fler än i Stockholm (536). Även de som förmodligen kommer (221 personer) är fler, liksom de som är osäkra på på om de kommer (195 personer).

Om alla dessa dyker upp blir vi över tusen personer i Göteborg.

Nordfronts tidigare undersökningar, inför Borlänge och Stockholm och Falun hade identiska svarsalternativ och i alla tre fall kom fler personer än de som svarat att de är garanterade deltagare.

I Stockholm kom 31 procent fler (I Borlänge låg ökningen på 38 procent) än vad som uppgett det i Nordfronts fråga. Med en 31-procentig ökning på de 626 garanterade deltagarna i Göteborg blir det 820 personer som kommer till demonstrationen i Göteborg.

Noterbart är även att det kommer betydligt fler utländska personer än tidigare (Nordfront kommer belysa detta i dagarna) och att dessa människor förmodligen inte röstar på svenska undersökningar.

”Blir lätt över 1 000 personer”
Under fredagen sände Radio Regeringen ett avsnitt där folk kunde ringa in och berätta varför de kommer till demonstrationen. En av dem som ringde in var Conrad som från den invandringskritiska podden Ingrid och Conrad, som menar att det kommer ”lätt 1 000 personer”.

Vad Conrad säger i denna fråga har betydelse då Ingrid och Conrad är den största invandringskritiska podden i Sverige och kanske mer än några andra når ut till sådana som är invandringskritiker men inte nödvändigtvis betecknar sig som nationella.

Conrad förklarade att han fått egna rapporter från folk som säger att de inte längre bryr sig om vad mainstream-media kallar dem för och att de kommer för att de kan ställa sig bakom parollen utan att nödvändigtvis dela allla åsikter med Motståndsrörelsen, eller med organisationens nationalsocialistiska världsåskådning.

”Jag tror vi blir väldigt många. Jag tror lätt det kommer bli över 1000 personer.

Det är massa folk som kontaktat mig och sagt att ‘jag skiter i vad folk tycker’, jag bryr mig fan inte om vad dessa fiender tycker om oss’. Och det är så jag själv känner: Kalla mig för nationalsocialist då, jag skiter väl fullständigt i det – Sverige är på väg att gå under!”

Om ”vanliga” invandringskritiker gör som Conrad och sluter upp i leden och faktiskt agerar mot förbrytarna istället för att bara knyta näven i fickan, kommer det bli väldigt många i Göteborgsdemonstrationen. Alla som vill ha bort de kriminella som styr landet är naturligtvis välkomna att delta.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-09-18 10:00