Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nordfronts läsare: Hillary Clinton överlever

Av Redaktionen, 2016-09-19
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Hillary Clintons kollaps väcker en rad frågor. Nordfronts läsare är emellertid övertugad om att hennes stab kommer hålla henne vid liv tills det hela är över.

Det ser inte bra ut för det demokratiska partiet och dess presidentkandidat Hillary Clinton. Kort efter att en ny mätning visat att Donald Trump leder över Clinton så kollapsar demokraternas kandidat under en 9/11-ceremoni. Vad som tidigare kallats för värmeslag har nu beskrivits som lunginflammation och Clinton ställde in sin kampanjresa till Kalifornien och var borta på obestämd tid.

Några dagar senare, efter att ”Veckans fråga” hade inletts, blev Hillary Clinton friskförklarad av sin läkare efter att ha fått antibiotika och vila. Detta är dock ingen garanti för att hon inte kommer bli sjuk igen och många har krävt att Clinton offentliggör all information som finns om hennes hälsa så att de amerikanska väljarna har hela bilden när de i november ska välja ny president.

veckans-fraga-hillary-clinton-halsaNordfront frågade sina läsare vad de tror egentligen ligger bakom Hillary Clintons kollaps samt diskutera hur det hela kommer att påverka presidentvalet.

Det visade sig att en majoritet, 56 procent, tror att Hillary Clintons stab kommer att hålla henne igång tills allt är över.

Noterbart här är att endast 7 procent tror att hon inte har några allvarliga hälsoproblem och att dubbelt så många tror att hon rentav kommer att avlida under presidentvalskampanjen.

VK är en av dem i kommentarsfältet som gjort observationer och inte riktigt köper läkarens utlåtande om att Hillary Clinton ska förklaras frisk:

Det är knappast åldern som orsakar det här. Hennes konstanta hostande, problem att gå i trappor, svårigheter att stå/gå, hennes konstiga ryck/ticks, hennes kollapser osv..

Något är klart fel. Och det är nog knappast ”bara” lunginflammation.

Det har snackats om vaskulär demens, först på ”hemska extremhögersidor som bara hittar på” men nu även så smått i MSM.. symptomen verkar stämma ganska bra. Om det är det, så borde hon inte leva alltför länge till. Ett par år från diagnos, och vem vet när hon fick den.

RobinB tar upp ett argument som blivit allt vanligare:

Min tanke är att hon kandiderar för någon annan. Hon har tänkt vinna valet sedan avgå pga sjukdom, så hennes vicepresident som troligtvis är någon som aldrig hade kunnat vinna ett val kan ta över.

Också Nordanvind är inne på det spåret:

Som någon varit inne på så handlar det nog om att säkra presidentskapet, om fru Clinton trillar av pinnen därefter så ersätts hon av vicepresidenten som är en annan säker Israelmarionett.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-09-19 09:30