VECKANS FRÅGA. 64 procent av Nordfronts läsare tror inte att Stefan Löfvéns regering kommer vara bättre för Sverige jämfört Fredrik Reinfeldts regering?

Fredrik Reinfeldt har som regeringschef legitimerat svenskhatet genom uttalanden om ”det ursvenska barbariet”, legitimerat våld mot nationalister, slutit en omtalad migrationsuppgörelse för att bestraffa dem som röstat på Sverigedemokraterna, skapat en ny myndighet som ska tvinga kommuner att ta in asylsökande samt drivit på en enorm massinvandring och sedan krävt ännu mer med argument som att de som inte vill det är hjärtlösa.

veckans-fråga-löfvén-reinfeldtTrots detta tror en majoritet, 64 procent, av Nordfronts läsare att det inte kommer bli bättre med Stefan Löfvén vid ”makten”.

I kommentarsfältet påpekas att förutsättningarna för att Löfvén ytterligare ska förstöra Sverige är att han lyder under samma herrar som Reinfeldt.

I kommentarerna framgick bland annat att Löfvén har deltagit på möte med Bilderberggruppen (något som enligt honom själv var viktigt att göra innan valet) och redan samarbetar med svenskfientliga Expo och Robert Aschberg.

Men att Löfvén kommer fortsätta köra landet i botten behöver inte betyda att det är dåligt för folket på sikt. Slipsen, som svarade Nej på Nordfronts fråga, skriver: ”…Dessutom har han inte ens haft kompetens och erfarenhet nog att bilda en regering. S+MP har inte egen majoritet. Detta politiska kaos påminner mycket om situationen i Weimarrepubliken innan ordning uppstod…”

”Spänn säkerhetsbältena, för nog fan kommer det att bli en skakig färd alltid!” skriver Verbal-Kint.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2014-09-29 10:15