VECKANS FRÅGA. 37 procent av Nordfronts läsare tror att Pär Öbergs mandat i Ludvika kommunfullmäktige stannar vid bra PR för Motståndsrörelsen. 28 procent tror att Pär Öberg kommer att konkret få igenom saker tack vare sin förmåga att debattera och som representant för folket.

veckans-fråga-pär-öberg37 procent av Nordfront läsare tror att mandaten för kommunpolitikern Pär Öberg kommer leda till bra PR för Motståndsrörelsen men tycks inte tro att han kommer kunna åstadkomma något konkret.

Denna siffra minskade dock något, samtidigt som de Ja-alternativ som innebär konkreta politiska framgångar ökade, efter det att Klas Lund i mitten av veckan klargjort att Motståndsrörelsen bildar parti.

Vidare tror 20 procent av de tillfrågade att Öberg dessvärre kommer att isoleras, bli helt maktlös och tystas ner av media, medan 8 procent hoppas på just detta. Meningarna är delade om vad Öberg kan åstadkomma i kommunfullmäktige.

I kommentarsfältet trodde dock de flesta att Öberg kommer hitta lösningar för att få igenom saker i kommunfullmäktige. Exempelvis skriver signaturen Rikard:

Jag är övertygad om att Pär kommer göra bra ifrån sig. Pär har många fördelar gentemot övriga partiers politiker. Pär behöver inte ta hänsyn till PK. Han kan vräka ur sig hur mycket ofiltrerad sanning han vill, PK kommer kalla Pär för ond nazist iaf. Pär är jävligt glad, positiv och trevlig vilket väljare gillar. Dom kommer snabbt inse att media ljuger vilket så klart är bra. Pär kommer väljas in igen 2018 och det med kraftigt ökat stöd.

Drängen tror inte att Öberg kommer kunna påverka kommunpolitiken men att hans närvaro är viktig på andra sätt:

Pär kommer göra livet surt för de försuttna svenskhatarna. Även om han inte direkt kommer att kunna påverka kommunpolitikerna så kommer det vara jobbigt att vara svenskfientlig i Ludvika kommunhus. Lycka till,Pär. Du är min representant i det parlamentariska fulspelet.

Och Henrik Andersson förklarar varför han röstade på ”Ja till alla tre Ja-alternativ”:

Rösta ja till alla tre ja alternativ.

PR för SMR är det ju men även för ideologin nationalsocialism. Det är ju första gången på ca 70 år som en nationalsocialist har politisk makt i Sverige.

Som debattör kommer Öberg tvinga de andra att förklara sig varför de för självmordspolitik mot det svenska folket.

Någon av de som sitter för sd kommer att lyssna i alla fall i några frågor.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2014-10-06 12:45