Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Läsare: “Våldtäktsgen” och svenskfientliga motiv bakom många våldtäkter

Av Redaktionen, 2015-04-27
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. En ”våldtäktsgen” kombinerat med svenskfientliga motiv är anledningen till att invandrare våltar svenska kvinnor.

veckans-fråga-våldtäktsgenEn grupp forskare kom i en större svensk studie nyligen fram till att genetiska faktorer påverkar risken att begå sexbrott. Nära anhöriga till dem som begått sexbrott löper betydligt större risk än andra att själva begå brott. Riskfaktorerna var bland annat dålig impulskontroll, benägenhet att tycka jag har rätt att göra som jag vill på andras bekostnad och sexuell upptagenhet”, enligt Niklas Långström, forskare vid Karolinska Institutet.

Att den vetenskapliga studien visar att sexbrott beror till 40 procent på genetiska faktorer, har väckt frågan vilka grupper som är mer genetiskt benägna att begå sexbrott och huruvida invandrare – som är kraftigt överrepresenterade vid exempelvis överfallsvåldtäkter – kan bära på denna ”våldtäktsgen”.

Då forskarna inte vågade sig på att undersöka kopplingen till ras och etnicitet, frågade Nordfront istället sina läsare om de tror att vissa invandrare kan bära på en sådan så kallad våldtäktsgen.

Det visar sig att de flesta av de som svarat på frågan, 41 procent, tror att en kombination av genetik och svenskfientliga motiv – alltså ett motiv att förnedra svenska folket genom att våldta svenska kvinnor – är vad som ligger bakom många våldtäkter.

Vidare visar undersökningen att sammanlagt 55 procent tror att vissa invandrare bär på en ”våldtäktsgen” medan endast sex procent tror att också svenskar och vita bär på denna gen. Fyra procent tror också att invandrare våldtar eftersom det saknas fritidsgårdar. Undersökningen visar även att sammanlagt 62 procent av Nordfronts läsare röstat på alternativ om att svenskfientliga motiv är den största drivkraften vid våldtäkter.

En av dem som röstat på det kombinerade svarsalternativet är signaturen Angantyr, som skriver:

Både och är väl troligast. Faktorer som ömsesidigt stärker benägenheten att våldta. Dessutom förstärks den här benägenheten ytterligare genom gruppsykologiska mekanismer.

Christian Hamilton skriver om sina egna erfarenheter efter att ha tillbringat sju år bland MENA-folk:

Vill inte hålla med om någon speciell gen, men MENA-folk är mer våldsamma till sin natur, det har jag själv upplevt under 7 år i dessa länder. Att våldta svenska kvinnor är ett uttryck för att visa vem som bestämmer, vilket är en typisk förtryckarattityd från ockupanter.

De cirka tio procent som i omröstningen försvarat mångkulturen har till stor del lyst med sin frånvaro.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-04-27 09:50