VECKANS FRÅGA. 7 av 10 ser ”Förintelsen” som en grotesk lögn.

En av många lögnbilder: Uppradade kroppar efter en allierad massaker i Nordhausen. De av de allierade bombade lägerfångarna blev senare beskrivna som ”offer för förintelsen”.

Under ”Förintelsens minnesdag” den 27 januari skulle vi minnas 6 miljoner judar som påståtts ha blivit massmördade under Tredje riket. Någon motsvarande dag finns naturligtvis inte för de 60 miljoner människor, särskilt européer, som dog under det världskrig som de allierade startade, eftersom judar anses vara mer värda än icke-judar och tycks ha patent på lidande.

”Förintelsen” används idag för att tysta kritiker av det faktiska folkmord som genom massinvandringen av främlingar till Europa pågår just nu. Begreppet kastas också i ansiktet på kritiker av judisk makt-rörelsen (som är drivande i detta folkmord på européer) trots att få kritiker av denna rörelse ens var födda 1945. I stort sett är ”Förintelsen” ett oerhört effektivt vapen.

Nordfront ställde frågan till sina läsare om de tror att ”Förintelsen”. Vi ber läsaren att komma ihåg att Nordfront har ca 350 000 unika besökare i månaden och att såväl meningsmotståndare som vanliga invandringskritiker eller bara nyfikna personer besöker sidan.

70 procent av Nordfronts läsare, eller 245 000 människor om alla hade svarat, menar att ”Förintelsen” är en grotesk lögn som de allierade segermakterna skapade och som används än idag för att tysta kritiker till de (((krafter))) som vann kriget.

Vidare menar ytterligare 14 procent att den etablerade versionen innehåller propaganda, felaktigheter och överdrifter.

Det är rimligt att föreställa sig att några av de som valt det alternativet är sådana som kanske inte bekämpar judisk makt, men som inte kan blunda för det uppenbara (se: exempelvis bilden ovan i artikeln) gällande förintelsepropagandan. I ett flertal europeiska länder hade ett sådant ganska milt ifrågasättande ändå lett till fängelsestraff.

3 procent av läsarna tror att ”Förintelsen” faktiskt ägt rum men att det inte har något med oss att göra. Förmodligen levde få av dessa 1945. Dessutom är ”förintelse” inget som har med den nationalsocialistiska ideologin eller nationalism att göra.

I kommentarsfältet skrev Vera (Oredsson), som levde på den tiden, om den absurda förintelsepropagandan. Under Aktivistdagarna, som ägde rum i helgen, berättade Vera under en frågestund att hon inte hörde talas om ”Förintelsen” förrän decennier efter krigets slut. Vera skrev i sin kommentar:

NEJ! Har varken sett eller hört något om det innan jag kom till Sverige 1945. Blev väldig konfunderat över alla överdrifter och berättelser som ”överlevande” tutar i våra ungdomar med alla dessa omöjligheter.

Alla dessa ”överlevande” har dessutom träffat Mengele som måste ha varit en bevingad jetfigur som befann sig överallt för att bestämma över liv och död? Filmbranschen tjänar massor med pengar på alla dessa lögnprodukter – och vilka som är ägare av filmbolagen vet vi. 73 år har förflutit – ännu förföljs de stackars gamlingar med dessa påstådda omöjliga osanningar som de har pådyvlats vid 20 års åldern!!

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

 

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-01-29 12:40