VECKANS FRÅGA. En förkrossande majoritet av Nordfronts läsare är emot den Europeiska Unionen.

hudiksvall2

eu veckans fråga

Den 9 maj förra veckan ”firades” Europadagen till minne av Robert Shumans deklaration som var en beskrivning av den europeiska kol- och stålgemenskapen (EKSG).  Deklarationen kom att ligga till grund för skapandet av den Europeiska Unionen. En union där EU:s andlige fader Richard Coudenhove Kalergi menar att den ”judiska ädelrasen” skall styra över en rasblandad rotlös människomassa av konsumenter.

Med en egen konstitution, nationalsång och president är EU av idag bara ett litet steg till att bli Europas förenta stater och med det upplösa de många tusenåriga nationer som existerar på kontinenten. Med upplösandet av nationalstaterna och den massiva massinvasionen av främmande folkslag har unionen utvecklats till att vara det existentiella hot mot alla fria folk och nationer på den europeiska kontinenten som dess skapare strävade efter.

Nordiska motståndsrörelsen uppmärksammade Europadagen genom en omfattande kampanj där EU-flaggor eldades upp. Nordfront ställde också frågan om Sverige bör vara kvar i EU till våra läsare som svarade med ett rungande ”NEJ!” Hela 91% av Nordfronts läsare röstade för att Sverige ska lämna EU.

En ny fråga kommer upp senare ikväll.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-05-16 22:20