VECKANS FRÅGA. En majoritet av Nordfronts läsare vill inte ha hit flyktingarna.

migrants

I en undersökning gjord av Aftonbladet visade det sig att 65 procent av läsarna inte vill ha så kallade flyktingar till Sverige.

veckans-fråga-flyktingarNordfront ställde en liknande fråga med hela fem Ja-alternativ gentemot ett Nej-alternativ. Men trots att Nordfront övedrivet nyanserade frågan och kallade de i huvudsak ekonomiska invandrarna för ”flyktingar” valde en majoritet, 54 procent, att rösta på alternativet om att inte en enda av dem ska få komma in i landet.

På andra plats, med 14 procent, kom alternativet om att så kallade flyktingar får komma in men enbart till områden där de som propagarerat för och tagit beslut kring massinvasionen bor. 10 procent vill att gränskontrollerna skulle skärpas så att enbart riktiga flyktingar kan få komma hit, och nästan lika många, 9 procent, anser att de kan få bo i avskilda förläggningar där de används som billig arbetskraft. En del av läsarna (7 procent) anser också att de kan få komma hit om tidigare flyktingar i Sverige – vilka är betydligt fler än de som nu kommer – först flyttar tillbaka.

Huvvuddelen av de Ja-alternativ som 44 procent av läsarna röstat på handlar om att Sverige ”tjänar” på det genom att de används som billig arbetskraft avskiljt från svenskarna, att politiker och journalister får se ”mångkulturen” på nära håll eller att det införs en princip om att de måste flytta tillbaka när kriget är över och därför inte blir långvariga.

Endast 4 procent vill låta invandrarna välla in på det sätt som sker nu.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-09-21 17:20